Mlečna kraljica pripravlja september vse o čokoladi. Veriga sladoleda je začela z različnimi možnostmi za sladico, ki so se začela 4. septembra, in so precej v nasprotju z okusom okusa padca (ne skrbite, DQ seveda ima tudi Piščančje piščalko).

Najprej je nova mehka čokolada Najboljša čokoladna torta: mehka postrežba vanile se je prepletala s čokoladno torto in choco biserami. Blizzard prihaja v štirih velikostih, vključno z mini, in praznuje čokolado kot najbolj priljubljen okus torte … žal rdeč žamet, imeli ste trenutek.

sliko

Dairy Queen

Obstaja tudi nov element na DQ Bakes! meni, in je vroče iz pečice. Molten Lava Cake á La Mode je sanje čokoladnih ljubimcev, s topljenimi čokoladnimi pahljačami v topli čokoladni torti, ki je na voljo z vanilinim mehkim oljem in preliti z vročo fudžo. V redu je, tudi slepimo.

“Najboljša čokoladna torta Blizzard Treat in molten lava torta á la Mode sta deserti čokoladne torte, ki so jih naši oboževalci čakali,” je povedala izvršna podpredsednica marketinga podjetja DQ Maria Hokanson. “To je zagotovo čokoladna sezona na DQ v septembru.”

Oba predmeta sta na voljo na omejenem času na izbranih mestih Dairy Queen.

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.