Vsi imamo različna mnenja o naših najljubših Blizzardih. Nekateri imajo raje Candy Cane Oreo Blizzard, medtem ko drugi iščejo M & M Peanut Butter Monster Cookie Blizzard. Osebno, moja najljubša je Brownie Batter Blizzard (ki smo mu dali tudi prvo mesto v naši razvrstitvi Blizzard). Ampak ne glede na vašo favijo, stavljamo, da bodo vsi všeč najnovejšo ponudbo DQ-a.

Nova obravnava ni samo kakšen sladoled, ki ga je prevalil Reese. Očitno je “Extreme” Blizzard. To je verjetno zato, ker vključuje Reese’s Peanut maslo pokali in Reese’s Pieces, Brand Eating poročila. Vendar pa se tam ne ustavi: DQ dodaja tudi prelivanje čokolade in arašidovega masla z mešanico vanilije.

sliko
Dairy Queen

In če nekako to ni dovolj in želite še več skodelic iz kikirikijevega masla, prosite za Reese’s Extreme Brownie à la Mode. Najnovejši dodatek k meniju DQ Bakes, ta sladica ima vročo Triple Chocolate Brownie na vrhu z Reese’s Peanut Butter Cups, Reese’s Pieces in topi kremastega arašidovega masla. Prav tako prihaja z vanilinimi mehkimi službami, ki so premešane z mehkobo.

sliko

Dairy Queen

Sledite Delish na Instagramu.