Ženska utripa budno, dezorientirano, saj vzame v sterilno bledo belo sobo, v kateri je notri. Zgodovinski jingle se razprostira skozi sobo, kot kondicionirano, robotsko kolo naravnost iz leta 1980-ih. “Dobro jutro,” intonira. “Čas je za sladoled.” Na njene ustnice pritisne žlico in jo začne prisilno hraniti.

In od tam postane bolj jezno.

Halo Top

Halo Top

Nizko kalorični sladoledi Halo Top, ki vsebujejo manj kot 400 kalorij na celoten pint, povsod poškodujejo zamrzovalne hale, mimo Ben & Jerry in Häagen-Dazs, da bi postali najboljši pint v Ameriki. Zdaj blagovna znamka prekine tradicionalno oglaševanje z oglasom, ki je ravno nasprotno od tega, kar bi pričakovali od družbe za sladoled.

CEO Halo Top Justin Woolverton ne bi imel drugače.

“Lahko bi naredili tipično,” hej, tukaj je jingly oglas, kjer vsakdo ima sladoled ad, vendar ni to dolgočasno? ” rekel je. “Želeli smo narediti nekaj, kar je odraz našega podjetja – tukaj smo zbirka osebnosti, ne velika, korporativna struktura – in našim oboževalcem damo nekaj, kar bi lahko uživali.”

Halo Top

Halo Top

Videoposnetek, ki bo potekal v filmskih gledališčih po vsej državi, je kot sci-fi film sama po sebi in se zdi, da se je zabaval pri trženju sladoleda na splošno: robotični glas in očarljiva melodija, ki vas vse spodbuja več sladoleda, ne glede na to, kaj se dogaja in kaj se dogaja v vašem življenju. Tudi če ste privezani na stol, izgubljeni, zmedeni in “vsi vaši najdražji so izginili”, kot je ta znak, še naprej kupujete sladoled.

“Ljudje ga primerjajo Črno ogledalo, ki mi je všeč, “je dejal Woolverton.” Ljubim dystopian, ljubim sci-fi. Všeč mi je, kako se sprašujete, kaj se dogaja? “Kaj se dogaja naslednje?” “

Halo Top filmski ustvarjalec Mike Diva, ki je ustvaril film. Niso imeli koncepta v mislih; Woolverton je bil oboževalec svojega dela, zato je prosil Dive, Nekaj ​​tednov kasneje se je Diva ustavila z Woolvertonovim domom v Kaliforniji in mu podarila to idejo, ki je predstavljal zlobnega robota.

Halo Top

Halo Top

“Sprva sem bil” počakaj, kaj? ” Približno 5 do 10 minut kasneje sem bil všeč: »Všeč mi je, naredimo to,« je dejal Woolverton.

Želeli so drugačne; Diva je dobila, potem pa nekaj. Na videoposnetku skoraj ni blagovne znamke, razen za grafiko na samem koncu. Woolverton je priznal, da je video skoraj negativno predstavil sladoled, vendar je bil sladoled resnično tangencialen. V resnici je bilo treba pritegniti pozornost ljudi in jim dati nekaj, česar niso videli tisočkrat prej.

“Izkrivljam, kar vsi pravijo,” je dejal. “To je precej zabavno prebrati pripombe. Videl sem vse od:” To je moja najljubša stvar “, da” nikoli več ne bom pojedla sladoled “.”

Odločili se bomo za konec spektra, ki ga padeš.

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.