Če boste kdaj potrebovali napotke o tem, kako živeti uravnotežen življenjski slog, je Bobby Flay vaš tip. Slavni kuhar je verjetno, da služi burgerje in milkshakes, saj snema serijo joge za Food Network. Njegov najnovejši projekt, Bobby Flay Fit, je vse o mešanju teh dveh koncev spektra v eno kuharsko knjigo.

Flay je tweetiral naslovnico za svojo najnovejšo kuharsko knjigo ta teden, in je že na voljo za prednaročilo o Barnesu in Nobleu in Amazonu. Knjiga uradno ne bo izšla do 5. decembra, kar dobro deluje za vsakogar, ki se počuti zdravo po celem počitnicah (ali najde darilo za družinskega člana, ki je obseden z živilsko mrežo).

V kuharski knjigi bo vključenih več kot 200 receptov za pijače, sokove, zajtrke, predgotovljene prigrizke, juhe in solate, večerje in bolj zdrave sladice. Ne bodite presenečeni, če še vedno vidite nekaj rdečega mesa ali ogljikovih hidratov, čeprav – kot je Flay že rekel, nobena živila niso “omejena” zanj; namesto tega se ukvarja s temami zdravih hackov, na primer, da se zanašajo na sladokusce in marinade, da dodate okus, ne pa tudi dodatne kalorije, na obrok.

Vsakdo, ki lahko ostane tako primeren, kot je on, medtem ko ga obdajajo hrani ves dan, mora imeti nekaj trdnega nasveta in Flay je tu, da si deli. Bobby Flay Fit bo vključeval tudi fitnes nasvete in vpogled v dnevno rutino Flay-a – kot je delil pred tem, je velik runner in oboževalec SoulCycle-a in ima pravilo, da jemlje samo 75% tega, kar je na njegovi plošči.

Kuharska knjiga dobi ime iz spletne serije Flay’s 2015 z istim imenom, v katerem je dal gledalcem zdrave prehranjevalne in vadbene nasvete.

“Ni čarobnosti za moj življenjski slog – pazim, koliko jem, ko jem in kaj jem,” je Flay napisal v blogu Food Network o seriji. “Jaz ne sledim prehrani ali rezim celotne skupine hrane, sem samo uporabljati zdrav razum, da se hranim, medtem ko še vedno uživam v jedenju in pitju kot pomembnem delu mojega življenja.”

Sliši nam kot dober načrt. Črpali smo, da vidimo, kakšne recepte se je odločil za vključitev – tukaj je v upanju, da je zdrava pica naredila rez.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Smo v procesu, da bi na @gatonyc postavili nekaj novih jedi. Tukaj je ena izmed njih – Pizza Sicilia, poimenovana po velikih sicilijanskih okusih. Zeleni olivno olje s kapri, origanom, svežim bazilikom, svežo mozzarello, malo čilnega olja in jajcem. Preverite to 4. julij vikend na @gatonyc.

Objava, ki jo delijo bobbyflay (@bobbyflay)

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.