Vsi se lahko strinjamo, da je kruh lepa stvar. Na voljo je v številnih oblikah, velikostih in okusih, kot je to vse, kar je kruh opičjega kruha, ali tega čajevega kruha Earl Gray. Obstaja tudi pogosto pozabljen, vendar enako neverjetno, kruh puding. Ne glede na vrsto kruha, ki je najpogostejši vaši kondiciji, ena stvar drži, nikoli še nisi videla kruha, kot čudovito, kot je ta Leopard Milk Kruh.

sliko

Coco e Baunilha Patricia Nascimento

Patricia wiz Patricia Nascimento je ustvarila ta krasen kos kruha in jo delila s svetom na svojem blogu Coco e Baunilha (to je kakav in vanilija za tiste od nas, ki niso portugalski zdrava pamet).

S sestavnimi sestavinami bloga, kruh je malo na oklepljeni strani okusa, vendar se ne uniči s tem čudnim vzorcem. Skrivnost tega divjega kruha vas bo pripeljala do razreda umetnosti iz tretjega razreda, ker vključuje veliko in veliko tuljav.

sliko

Patricia Nascimento / Coco & Baunilha

Ta hlebec je zagotovo dobra izbira naslednjič, ko potrebujete velik wow dejavnik za kakršenkoli dogodek (in popolnoma kul, ker kdo kdaj pričakuje, da bo kruh ukrajšal predstavo?) Ali pa veste, zmanjkuje stvari, ki jih želite pokriti z leopardnim natisom. (Leopard tiskalni čevlji? Pfft, tam je bilo storjeno).

Poiščite celoten recept v Coco e Baunilha. OPOZORILO: To je v portugalščini, zato dobro izkoristite Google Translate za to.

(h / t, kjer se dogajajo kul stvari)

Sledite Delish na Instagramu.