Baconator

Wendy’s

Odkar se spominjam, so hamburgerji običajno prevzeli polkrožno obliko, klasično pastozno obliko, ki smo jo vsi spoznali in ljubili. Razen, to je, za eno posebno vrsto Patty.

Wendy’s že dolgo ostaja razkošje svetovnega trga. Ampak resnično vprašanje je, zakaj? Kaj je Wendyjevo obliko ustvarilo svoje hamburgerje v drugačni obliki kot vsi drugi?

No, vse je začelo z Wendyjevim ustanoviteljem, Dave Thomasom, babico. Po Trilistu je vedno rekla Thomasu, naj nikoli ne bi zarezal, in to idejo je imel v mislih pri zagonu svojega podjetja. Kar ga je pripeljalo do tega, da dobesedno ni odrezal vogalov od svojih hamburgerjev.

Poleg babičinega živahnega življenjskega nasveta je bil Thomas vedno zelo prepričan v kakovost svojega izdelka. Zato je hotel, da so hamburgerje videti čim bolj živahne, kot bi jih lahko, in ne podtaknili pod vsemi prelivi. Frank Vamos, direktor blagovne znamke za Wendy’s, je dejal, da kvadratni prefinjenci ljudem omogočajo, da vidijo “sočnost” hamburgerja. Ne moremo se strinjati.

Sledite Delish na Instagramu.