Potem, ko sem preživel osem ur na Olive Gardenu, da bi testiral svojo neverjetno promocijo testenin, se počutim kot dobro razumeti v meniju italijanske verige. Prestrašil sem se glede števila kalorij, ki sem jih porabil tistega dne, zato je to resnično olajšanje, da OG debituje povsem nov, bolj zdravo jedilnico, ki ima okus, tako kot prijetna kot osnovni set težkih testenin.

Včeraj zvečer sem dobil prvi pogled na to, kako restavracija kliče svoj meni »Okusi Sredozemlja« (preverite, ali je v Instagramu nastopil kaskader!). Na njej je sedem jedi, ki jih morate takoj poskusiti, vključno s srčnim škampom – drugo najbolj prodajano ploščo blagovne znamke – in vžigalnik vzamete na klasičen piščančji parmezan.

Vse, kar je na tem prikupnem mestu, je manj kot 600 kalorij, kar je precej divje, glede na to, da dobite dve piščančji prsi na ploščah piccata in margherita. Tukaj je podrobnejši pogled na vsakega od entier:

Škampi Scampi (500 kalorij)

Ta ponovitev ni obremenjena s težko kremo, temveč namesto v oljčnem olju, brušena s šparglji, paradižniki in angelskimi testeninami za lase. To je sramotno sanje.

sliko

Rheanna O’Neil Bellomo

Piščanec Margherita (590 kalorij)

Par piščančjih prsi na žaru se prelili s svežimi paradižniki, mozzarello, pesto iz bazilike in limonovo-česnovo omako za dodatno zadrgo. Stran sirastih rezin bučk, ki so prilepljene v hrustljave drobtine, so tudi precej bombo.

sliko

Rheanna O’Neil Bellomo

Linguine di Mare (570 kalorij)

Kozica in školjke dobijo omako s pomarančno omako, ki je bila posuta v hišo, preden se je vrgla s polnozrnato lingvino. Prepričajte se, da imate na voljo kruh za peko, da vpijejo dodatno omako. Nobena kapljica ne bi smela biti zapravljena.

sliko

Rheanna O’Neil Bellomo

Zeliščni losos na žaru (460 kalorij)

Verjetno najbolj zdravju prijazna ponudba v meniju, je ta filet na žaru na koži, zato je še posebej vlažen. (Odprto je pred vročo.) Česnovo-zeliščno maslo in stran pareženega brokolija se izjemno dopolnjujeta. In tako ponuja novo ponudbo belega vina, Clos du Bois Chardonnay.

sliko

Rheanna O’Neil Bellomo

Piščanec Piccata (500 kalorij)

Dve piščančji prsi dopolnjujejo z limonovo česnovo masleno omako, nato pa jih prelijemo s paradižniki in kapri, ki jih posušimo na soncu. Rezultat je rahlo slana, popolnoma zasvojenost večerja, ki je prav tako vročena s to dekadentno kremasto kumarico.

sliko

Rheanna O’Neil Bellomo

Žgana piščanec Parmigiana (540 kalorij)

Namesto da bi te otroke napadli in cepili, so na žaru in pokriti z marinara omako, številnimi italijanskimi siri in samo drobtinami, ki vam omogočajo, da zadovoljite krč brez vseh dodatnih maščob in kalorij.

sliko

Rheanna O’Neil Bellomo

Sledite Delish naprej Instagram.