Glede na to, kako hitro so se lanskoletne prospekti Neverovatnih testenin Olive Garden prodajali lani, mislite, da so prišli z vstopnicami na koncert Adele. Toda, kot se je izkazalo, so ljudje tako obdani s pestmi, saj so britanski pevci, ki so v manj kot minutah kupili vseh 2000 prestopov. Kmalu so se začeli pojavljati na eBayu, kar je do devetkratne nakupne cene.

Ta vrsta pandemoniuma je navdihnila italijansko verigo, da je vrnila prehode v precej večjem obsegu, kar je omogočilo 21.000 kobilnikov po vsej državi. Vsak stane 100 dolarjev, vendar pa v zameno dobi sedem tednov možnost, da se restavracija ustavi kadar koli in soteska na neomejenih testeninah, juhi, solati, štruklji in brezalkoholnih pijačah..

Obstaja ulov, vendar: imate samo eno uro za nakup vozovnice, in to je smack-dab sredi dela povprečne osebe (ali šole) dan. Prodal bo le v četrtek, 15. septembra ob 2 uri. EST, v skladu z novicami Olive Garden. Oh, in tam je eno mesto, ki ga lahko dobite – ne, ne Ticketmaster: OliveGarden.com/PastaPass.

Oljka Garden

Facebook / Oljčni vrt

Pasta Pass vam omogoča, da z eno od petih klasičnih omak, ki jo želite, zmešate s špageti (ali angelskimi lasmi ali cavatappi ali ne glede na vaše srce, ki ljubi srce), nato pa ga prelijte s piščancem, mesnimi kroglicami, klobasami ali kozicami. To je prvo leto, ko je blagovna znamka ponudila najbolj priljubljeno jed, Chicken Alfredo, vendar je proteinski oddelek brez enega ključnega elementa menija: Pepperoni.

Sprva se lahko zdi, da to ni vprašanje, dokler ne zavedaš, da ne morete naročiti enega najnovejših predmetov v meniju OG, Pepperoni Alfredo.

Pepperoni Alfredo
Oljčni vrt

V preobratu trženjskega genija je blagovna znamka našla način za riff na enem izmed svojih najboljših prodajalcev, ki je nadomestila piščanec na žaru z nižjimi, a še bolj priljubljenimi beljakovinami. To je pizza-meets-alfredo mešanica za italijanske prevara navijačev povsod. To vam bo vrnilo okoli 1.230 kalorij na čebulo (približno 130 cali več kot redni Fettuccine Alfredo blagovne znamke), zato vam Olive Garden naredi uslugo, ker vam ne dopušča, da se praznik na njej, dokler ne bo težko dihati.

sliko

Facebook / Oljčni vrt

Ko menite, da je povprečni pasoljak 28 tednov užival pri Olive Gardenu med lanskim sedemnajstmesečnim obdobjem – to je eden od petih obrokov, kot je poudaril CNN – ta vrsta zmernosti se zdi potrebna. Vsaj, če ste tip, ki se manj zanima za juho in solato in še več v palčkih, testeninah in več piščancih.

Sledite Delish naprej Instagram.