Nismo subtilni glede dejstva, da imamo radi vse Oreo. Klasični piškotek smo spremenili v vaflje, sesekljane in celo piškotke oreške Oreogasm (ne sodite, dokler ne poskusite), vendar obstaja ena stvar, ki nam manjka naša piškotka in kremna desertna sveta – in to prihaja. Kmalu. Pripravite se, Ameriko, ker vam prihajajo čokoladice Oreo.

Če ste potovali v tujino, ste morda že videli čokoladno barico Oreo IRL, vendar v Milanu / Oreo kolabu v tej točki ni bilo na voljo, zato je Mondelez International pripravljen, da nam poskrbi, so resno dolgo zamudo. Če je Oreo Frappuccino zunaj na svetu, je skrajni čas, da jih damo v sladkarije. Samo pravim.

sliko

Ljubezen Milke

Čokoladna čokolada Oreo, izdelana v sodelovanju z evropsko blagovno znamko čokolade Milka, je trenutno na voljo v več kot 20 državah na mednarodni ravni in se bo začela na ameriškem trgu že od oktobra. Čeprav bo počasen začetni začetek, jih lahko pričakujete, da jih bodo do leta 2017 videli v trgovinah.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Si mezclamos un círculo, un rectángulo y un montón de ternura, obtenemos …

Objava, ki jo je dala Milka (@milka_es)

Ampak, če ne morete čakati tako dolgo, lahko vedno rezervirate potovanje v tujino. (Ali pa kupite darilo na Amazon, kjer so seveda že na voljo za prodajo).

Sledite Delish na Instagramu.