Kljub dejstvu, da Panda Express morda ni najbolj verodostojna kitajska hrana na voljo, mislim, da se vsi strinjamo, da je zagotovo najbolj okusna in najlažje dostopna (zdravo, mall food courts). Hrustljavo, sladko in pikantno oranžno piščanec je že dolgo najbolj priljubljena jed, zdaj pa je nov igralec v igri. Od včeraj je Panda Express uradno začela piščanca General Tso, “ameriški kitajski izvirnik”.

Naše prvo vprašanje? KAKO pred tem niso imeli te jedi? To je super priljubljen in standard za večino kitajskih restavracijskih menijev. Ampak bolje pozno kot nikoli, mislim? Družba opisuje svojo novo piščančko General Tso kot “okusno združevanje kitajskih in ameriških okusov: čajna začimba iz pokrajine Hunan in zelenjava v ZDA” To je odličen primer sloga hrane Panda Express si prizadeva ustvariti, kombinacijo tradicionalnih kitajskih receptov z ameriškimi trendi in okusi.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Zdravo, okusno! Piščanec general Tso je končno tu. Preberite več o človeku, mitu in zakaj je to # TsoGood skozi povezavo v našem bio.

Objava, ki jo dodeli Panda Express (@officialpandaexpress)

Po podatkih spletnega mesta Panda Express je general Tso resnično kitajski general v času dinastije Qing; vendar pa ni imel nobene zveze z ustvarjanjem jedi leta 1955. Panda Express prav tako prilagaja svoj recept, da odlično združuje kitajske in ameriške vplive, pri čemer uporablja vse-belo sredino piščanca, zelenega fižola, paprike.

To je na voljo samo do 27. decembra tega leta, čeprav, zato pojdite na najbližjo jesen in se obrnite na sodišče za hrano, stat. Ali poskusite naš Skinny Panda Express Chow Mein.

Sledite Delish na Instagramu.