sliko

Papa Johns

UPDATE: 8. avgusta 2017 ob 2:00 uri.

Slabe novice za ljubitelje Papa John, ki jih navdušuje nova pica brez glutena. Družba je ravnokar zapisala, da bi morali tisti z občutljivostjo glutena, kot je celiakija, verjetno izogniti tej pici.

Kora je brez glutena. S kinoja, sirka, teffa, amaranta in povsem ločenega predelovalnega obrata so se na sedežu Papa Johns poskušali prepričati, da je kontaminacija čim manjša. Vprašanje je, ko izdelek pride v trgovino, ni nobenega načina, da bi bili prepričani, da zaposleni ohranijo korito ločeno od proizvodov z glutenom.

Družba je povedala CNBC: “Čeprav Papa John’s Antique Grains Gluten-free Crust brez glutena in Papa John’s uporablja postopke za preprečevanje stika z glutenom, je možno, da je pica z Anatomsko zrno brez glutena Papa Johnovega glutena izpostavljena glutenskemu času navaden postopek priprave … Prosimo, uporabite svojo najboljšo presojo pri naročanju pice z Papa John’s Antique Grains brez glutena, če imate občutljivost za gluten. ”

ORIGINALNI POST: 31. julij 2017 ob 3:55.

Medtem ko so nekatera podjetja postavila svoja znamenja na prekomerno pico z glutenom, kot je Pizza Hut Mac ‘N’ Cheese Stuffed Crust, je Papa John’s naredil ravno nasprotno. Veriga naredi korak naprej k širjenju svoje potrošniške baze, tako da dodaja predmete tistim, ki imajo omejitve v prehrani v svojem meniju, ustvarjanju pizz s kremo brez glutena.

V aprilu je podjetje začelo testirati pite na nekaj lokacijah po vsej državi. Jasno je, da je preizkušnja uspela, saj bo pizza velikan začel izvesti nove skorje po vsej državi, od 7. avgusta. V določenem smislu Papa John’s sledi Jonesovim – in ne Dominovim. Tekmovalna veriga ponuja možnosti brez glutena v meniju od leta 2012.

Čeprav Papa John’s skorja brez glutena – in je pred časom pripravljena v ločenem obratu brez glutena, preden se odpremi v trgovine – blagovna znamka ne priporoča svoje skorje za stranke s celiakovo boleznijo ali resnimi netolerancami za gluten. To je zato, ker bi se pita v trgovini lahko izpostavila glutenom kot del postopka izdelave pice, v skladu s sporočilom za javnost.

Imamo ekskluzivni prvi pogled na izdelek, in pica dobiva nekaj mešanih pregledov. Tu so štiri pite, ki smo jih poskušali:

sliko
Rayne Ellis

sliko
Rayne Ellis

sliko
Rayne Ellis

sliko
Rayne Ellis

Sama skorja je tanka in trdna, za razliko od vrste blazinice, ki bi jo običajno povezovali s Papo John’s, kar je povzročilo najbolj prezir. Nekdo ga je primerjal s preprogo, drugi pa je dejal, da sta tekstura in slog spominjala na zamrznjene pite Totina, ki so jih jedli kot otrok. Vendar pa so nekateri pohvalili njegovo splošno pomanjkanje maščobe in kako se je obrok počutil lažje od tipične dostave pice.

Zato pozdravljamo te poskuse zagotavljanja hrane za vse.

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.