Tri leta po škandalu rasizma Paule Deen ji je ostala brez predstavitve Food Network, se je vrnila v domove gledalcev z videzom Ples z zvezdami in kasneje nov poseben klic Sweet Home Savannah. Zdaj, še eno leto kasneje, se je vrnila v drugo vrsto, tako da je odprla novo restavracijo.

Slavni kuhar je popoldne najavil novo podjetje, imenovano Paula Deen’s Creek House, na Facebooku, ki pojasnjuje, da je restavracija “nestled na vodi” Turner Creek v Savani, GA, in bo služila “mešanici priljubljenih morskih sadežev in južnih klasike. ”

Te tradicionalne jedi vključujejo punjene ostrig, ocvrto som, kozice iz kozic, rakovice gumbo in rakovice. Seveda je Paula posvetila del menija žarčevim sinovom, ki je nudila rebra za hrbet, vlečena svinjska tacos in sirloin, ki je bila marinirana v podpisni omaki bratov Deen.

sliko

Facebook / Paula Deen’s Creek House

Obstaja tudi popoln seznam koktajlov, kot so masonske margaritne kaše, savnanski slimasto limonado in moskovsko mulčasto slushie-plus veliko vina s steklom in oba lokalna plovila in domača piva.

sliko

Facebook / Paula Deen’s Creek House

Creek House Seafood & Grill se bo junija začel prvenec in bo odprt od 11. do 10. ure. vsak dan. Dodatni podatki so omejeni, vendar se lahko prijavite na posodobitve e-pošte na spletni strani restavracije ali sledite njegovi Facebook strani.

Medtem je prvi pogled na meni:

sliko

Ljubezensko vedenje Creek House

Sledite Delish naprej Instagram.