Pioneer Woman Ree Drummond odpre novo picerijo

Pioneer Woman Ree Drummond ima veliko na svoji plošči, tako kot je odprl svoj hotel v Pawhuski, Oklahoma, The Boarding House in izdal novo kolekcijo večerne kolekcije z Walmartom v začetku tega leta. Zdaj se nagrajeni kuhar ukvarja s še enim okusom.

Kot MSN poroča, Drummond je na Instagramu napovedal, da namerava naslednji teden v Pawhuski odpreti novo picerijo.

“P-Town Pizza”. Mislim, da se nam bo naslednji teden odprla, če se lahko potisnemo nad ciljno črto, “je zapisala. “V drugih novicah to morda ni bil najboljši čas za odmor od ogljikovih hidratov …”

Oglejte si to objavo v Instagramu

P-Town Pizza. Mislim, da se bomo naslednji teden odprli, če se lahko potisnemo čez ciljno črto. V drugih novicah to morda ni bil najboljši čas za odmor od ogljikovih hidratov … ������

Post je delil Ree Drummond – Pioneer Woman (@thepioneerwoman)

Nova restavracija je le še en projekt za Drummonda in njenega 21-letnega moža, Ladd, ki ga je vljudno omenjala kot The Marlboro Man. Leta 2016 sta oba odprla Mercantile, restavracijo in trgovino na drobno v Pawhuski. Po navedbah Ljudje, Mercantile je bil tako uspešen, da je Pawhuska, majhno mesto s 3.500 prebivalci, takoj zaznalo rast števila turistov – do 6.000 obiskovalcev na dan.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Sonce sije, Merc je odprt in Lodge je pripravljen za ogled! Velika sobota je, da zgrabite ugriz za jesti, naredite nekaj maloprodajne terapije in obkrožite okoli mesta ZDA. Obstaja veliko za prikaz in še več jesti. Upam, da vsak ima odličen vikend! ☀️

Objava, ki jo je delila The Pioneer Woman Mercantile (@ pwmercantile)

Vendar pa par sploh ne upočasni, saj je zvezda Food Network razkrila tudi, da bo odprla restavracijo, ki je edina rezervacija, imenovana P.W. Steakhouse in Salon. Sliši se slastno.

Sledite Delish na Instagramu.