Cap’n Crunch krofne luknje. Krofi v obliki živalskih vrtnic. Krofi, polnjeni z Nutello, in se uporabljajo kot okras na vrhu mlečne sile z velikim kvadratom. Na tej točki je varno reči, da gre vse, kar zadeva ponovitev zajtrkovega peciva, čeprav en recept za pekarno nima nobene zveze z ustvarjanjem prehitre hrane, čeprav je njegova ne-skrivnostna sestavina vsaka popping.

Na Sveti krof v Portlandu, ME, vsaka serija testa vključuje krušno pomoč pire krompirja, toda to ne pomeni, da zdravljenje ima okus, kot je nekaj, kar bi služili pri purani na dan zahvalni dan. To naredi za lahka in puhasto krušno torto, ki je vsaka bitna kot vlažna kot njegova gosta kolegi. Ocvrti krofi kuhajo za minuto na vsaki strani, zaposleni so povedali Phantom Gourmet, ki ustvarjajo svežo skorjo, ki daje pot blazino, sladko krof, ki se skoraj topi, ko udari v jezik.

The Holy Donut display

Candace Braun Davison

Seveda smo morali nekaj poskusiti. V vikendih je skoraj dve vrsti prodajaln, vendar podjetje ohranja stvari s petimi pravili (peti “se vrni kmalu kmalu!”). Vsakdo v liniji priporoča še tri krofne: kapran, za vse naravne, a še šokantno svetlo-magento-glazuro, čokolado, glazirane z morsko soljo, in pekovsko slanino možnost, Bacon Cheddar.

Bacon Cheddar Donuts

Candace Braun Davison

Trenutek, prosim, za Bacon Cheddar. Krof ima okus krompirja, polnjene s smokey, slanino slanino in ostrim belim cheddarskim sirom. Pri 3,27 $ na krof, je to več kot drugi predmeti v meniju (povprečno pecivo je 2,77 $ ali 15 $ za pol ducata), vendar je približno velikost zajtrk sendvič-in vsak košček kot polnjenje.

Čokolada Potato Donut

Candace Braun Davison

Zastekljena čokolada okusi veliko podobno kot klasika, s katero ste odraščali, le da v tem primeru ne deluje kot sladkorna in mastna softbolka v želodcu. Prepletena morska sol izenačuje sladkost, ki vas prevarata, ko ste mislili, da imate pravilen zajtrk … ne tisto, kar je v bistvu torta Bundt velikost obraza. (Hej, tukaj ni nobenega mnenja).

Trgovina prodaja tudi krompirjeve krofne, s katerimi ste uganili pražen sladek krompir in so zajeti v sladkorju ingverja ali ingverji, ter kavo, keramične vrčke in celo nakit ter majice. Majhne razcveti osebnosti so povsod povlečene, od znakov, ki so v rokah do blaženega Homerja Simpsona, ki gleda čez trgovino Exchange Street, krof v eni roki in karmo v drugih.

Zen Homer Simpson

Candace Braun Davison

Oba kraja sta navadno odprta do 3 ure ali 4 ure, vendar meni na strani pekarne na Facebooku opozarja, da se lahko zacne zgodaj vsak dan, ce zaloga zmanjka. Ugani to pomeni, da se bolje premikaš.

Sledite Delish na Instagramu.