Izbira je grobo-še posebej ko gre za zajtrk, bo najnovejša hibridna sladica New Yorka odpravila ves ta boj. Cimetovo kolobarje, polnjeno v krofu, je bilo dana svetu, kajti zakaj bi želeli žele ali kremo, ko bi lahko imeli v vašem krofku celo pecivo?

Mislili ste, da sta kronut in krhko kul, vendar niso razmišljali dovolj veliko; samo nekaj so manjkali. In z nečem očitno mislim na sladko, gobasto, zamrznjeno testo na sredini. Prevladujoče ustvarjanje je genij dela kuharja Thiago Silva iz restavracije Catch NYC, in to je v bistvu najboljši način za praznovanje maščobnega torek. Če se danes ne potrudite, vam manjka celotna točka.

Zunaj, to izgleda tako kot vaše osnovne, glazirane krofe. Dobro, toda nekaj stvari, ki jih potrebujete za nekaj, da bi se počutili zadovoljne.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Krofne kroglice, pripravljene za uporabo @luis_miguelr lepo delo! # cinnamrolldonut

Objava je delila Thiago Silva (@chef_thiago)

Ampak, oh, ne sodite krofa, če ga pokriva. V notranjosti boste našli lepljivo cimetovo zvitko, ki je po mnenju Thiagoja tako problematična, kot se sliši. “[Obstaja] veliko zapletenih elementov. Lahko se je narobe,” je povedal Mashable.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Pravkar sem ocvrta cimetovo rolko v krofu! In to je zmeda! #comingsoon #notonmenu #cinnamonrolldonut

Objava je delila Thiago Silva (@chef_thiago)

In če to ni dovolj, se sladica bode s bučnim sladoledom, rum-infused kremo in omako iz brusnice. Ker, če greš tako težko, bi lahko tudi šel z vso potjo.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Moral je odrezati eno odprto �� krompirjev krompirček, bučno sladoled, omako iz brusnice, pepita brisee, bučno bavarsko kremo, začinjeni rumni sabayon #special #cinnamonrolldonut #pumpkin #desserts #sweets #pastry #catchnyc #oui #foodbeast �� cred: @ chefjohnbeatty #jbffall

Objava je delila Thiago Silva (@chef_thiago)

Naslednjič, ko ugriznete v navaden glaziran krof, pripravite se na to resno razočarati.

Sledite Delish na Instagramu.