Sredi francoske revne revne smoke. Vsak mesec, drugi hitrosti hrane skupni rolls out nov riff na klasične taters. Leta smo začeli z Nacho Fries Taco Bellom. Nato so prišli poročila iz krofa iz Dunkina. Aprila je Chicago McDonald’s celo ukradel menijsko postavko – krompir, posušen s sirom in posut s slanino – vse od Mickey D’s v Avstraliji. Zdaj se Burger King pridružuje zabavi (drumroll, prosim) hrustljavi krompirček iz krompirja.

“Piščanec … krompirček …? Ali niso samo … resni piščančji ponudbi?”

Ja. Zagotovo ste, opazovalec SOB, vendar gremo z imenom Burger King, ker – če ne bi pozabili – 2018 je leto.

Evo kako so izdelani: BK plašči tanke trakove piščanca s slanim krompirjem, ki je začinjeno z okusnimi začimbami in zelišči. So krhke od tipičnih piščančjih nuggets, in oblika jih naredi ekstra dippable. Nobenih neugodnih kotičkov, ki izstopajo iz teh drobnih skodelic za hitro prehrano, gola in pod ketchup-ed. (Piščančji krompir lahko naročite pri vseh omakah Burger Kinga: žar, med gorčica, ranč, zest, bizon ali sladka in kisla.)

Oglejte si to objavo v Instagramu

Kdo je že poskusil te?!? �� @burgerking new Jalapeño Chicken Fries ������Upišite svoje misli spodaj! ______________________________________________________ ��: @victorialeandra

Objava, ki jo deli Gambeal Meal (@ gambealmeal)

To ni prvič, ko je BK eksperimentiral s piščančjim krompirjem. V preteklosti so naredili redno piščančji krompirček, jalapeño piščančji krompirček in piščančji krompir Cheetos. Ta najnovejša različica je na menijih zdaj na sodelujočih lokacijah (ti bodo teči približno 3 USD), vendar so na voljo le za omejen čas. Dajte jim, ko so vroči. Zakaj Ne sekaj, veš?

Sledite Delish naprej Instagram.