Super Bowl komercialni odmorov so običajno zmešani z oglasi za čips, pivo, soda in vse druge junk hrano znano, da človek. Zato je to presenetljivo, da Pringles še nikoli ni sodeloval – to je do leta.

Bill Hader in Pringles Super Bowl ad

Pringles

Februarja, Pringles debituje svoj prvi Super Bowl oglas. Komercialno bo imenovala nekdanjega SNL zvezdnik Bill Hader in se bo osredotočil na koncept “zlaganja okusov” ali idejo, da lahko drug drugemu plastete drug drugemu za popolnoma drugačno izkušnjo, ko jo ugriznete.


Oglasi v oglaševalski agenciji Grey so privedli do koncepta “okrepitve okusa”, medtem ko so sedeli okrog pisarne, ki so jedli Pringles, in se odločili, da bodo to naredili veliko oglaševalsko akcijo. Podjetje promovira okuse, kot je Bacon Wrapped Jalapeño, ki združuje en slan čip, en natočen pečen krompirček in en čip Jalapeño, Pico de Gallo, z enim dodatnim vročim, enim jalapeñom in enim ognjenim čilskim apnom ter No Mess Chicken Wings , z enim BBQ, enim bivolskim rančem in enim rančem.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Pridružite se veliki razpravi o hamburgerju: cheeseburger ali burgercheese? Pokažite nam vaš #PringlesStack �� # CheeseOnTop #CheeseOnBottom

Objava, ki jo je delil Pringles (@ pringlesus)

Oglas se bo začel na spletu od 25. januarja, in bo v drugem četrtletju Super Bowl. Obstajajo tudi dve kratki posnetki, ki spremljajo velik oglas.