To poletje je s poletjem, četrto uro, Patrick Cappiello spremljalo uspeh Fortune Unce Roséja, ki je na svoji liniji pravočasno padla. Najnovejša izdaja iz Forty Ounce Wines je “lahkotno, živahno in suho rdeče vino”, v skladu s Cappiello in vas bo vrnil samo za 16 $.

Narejeno z grozdjem Gamay iz severne Francije, je četrto ounce rdeče, trajnostno pridelano in proizvedeno brez sintetičnih izdelkov ali druge kemične obdelave, glede na blagovno znamko.

“Vino prav tako govori o naraščajočem trendu z rdečimi vini,” je dejal Cappiello v sporočilu za javnost. “Rdeče tiste, ki te ne tresajo s tanini, in pazite, da pijete cel dan ali noč.”

Oglejte si to objavo v Instagramu

Pozdravite najnovejšega člana družine! Prihajam ta teden! #fortyouncered

Objava, ki jo delijo vina iz četrdesetih unč (@fortyouncewines)

Medtem ko je bil rosé forty idealen za prinesti na piknik ali BBQ to poletje, tukaj je nekaj načinov, da uživate v rdečem vinu štirideset to jeseni.

 • Pritrditev. Pišete lahko samo toliko vodnega piva, zato v naslednjo igro vrgajte rdeče vino štirideset v torbo.
 • Kampiranje. Pitje vina na prostem je super, vendar pakiranje odpirač in kup očal ni. Namesto tega pristanite okoli štirideset okrog ognja na naslednjem potovanju.
 • Prijateljstvo. Pokažite se z rdečim vinom štiridesetim in zagotovo boste povabljeni naslednje leto.

  Ker je bilo opravljenih samo 4.800 primerov, je morda malo težko slediti steklenici v bližini vas. Začnite iskanje s seznama trgovin na svoji spletni strani, ki imajo vina svoja vina. Toda zapomnite si, da je 40-letna rožica sčasoma naredila pot do Drizlyja, tako da boste kmalu lahko naročili tudi te spletne.

  Držim pesti.

  Sledite Delish naprej Instagram.

  Prenesi šaljivo app.