Ko padec padne, ljudje izgubljajo svoje misli nad vsem, kar je zmečkano, začinjeno in muškatirano. Živimo v svetu preplavljen z bučnim začimbom in iskreno, edini razlog, zaradi katerega lahko poleti spustimo, je vedeti, da bo povsod prišel ta sladek umetni okus. Očitno se naš fant Tony the Tiger strinja: Pumpkin Spice Frosted Flakes udari police avgusta. Čas do C-E-L-E-B-R-A-T-E.

Met Food Market’s Instagram račun je najprej poročal, da bi nova omejena izdaja žita polico postavil to prihodnjo bučno sezono začimb.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Pravkar sem dobil skrivnostno škatlo novega okusa z okusom Frosted Flakes. @kelloggsus @kelloggsfrostedflakes #Pumpkin #ItsNeverTooEarly #SummerFirst #FrostedFlakes #Zrna #TheyreGrrrrreat #ItsOnLikeDonkeyKong #CerealKiller #Breakfast #NomNomNom #Munchies #FallFlavors #EatHappy #StayYoung #Kelloggs #DoesItAgain

Objava, ki jo delijo The Dolah Family ™ (@metfood_nostrand_ave)

Inštrument za prehrano Markie Devo je najprej objavil, da je na novo pripravil koruzni kosmiči s sladkorjem. Ko so odprli škatlo, so ugotovili, da imajo “močno bučno začimbno esenco” in pred dodajanjem mleka, da je okusila “zelo sladko z namigom buče pire / cimet vibe.” Yummmm. Bloger je omenil, da ne ljubijo, kako so bile zmleti kosmiči začinjene z mlekom. Toda, kot lahko uganeš, je žitno mleko kot rezultat SO SO okusno – ocenjeno je 10/10.

Oglejte si to objavo v Instagramu

SPOILER ALERT !!! To še ni sproščeno žito še do avgusta! Imel sem srečo, da si vzamem roke na vzorcu, zato gremo … To je Keltoggovo zmrznjeno kosmičevino “Pumpkin Spice”, pri prvem vonju dobiš močno bučno začimbno esenco (yass), okus (brez mleka) je zelo sladko z namigom bučnega pireja / cimetovega vibra .. pa je po okusu začimba, ki pusti tvoje usta sesanje malo .. (z mlekom) sladka bučna aroma, začimba je zelo omejena .. na vrvi sem s tem ena, ki se ji res ne počutim toliko, kot sem pričakoval, in ljubim volumen bučke (popolnoma osnovno na notranji strani) .. sem jim dala 6/10 (ne dekle) in 10/10 za žitno mleko (noro, kako je to delovalo ven) ne nekaj, kar bi revisit ������ ������ ������ ������ ������ ������ .. Ti bodo zapadli v avgustu letos in se prodajajo na večini glavnih trgov! BTW bučna začimba Cheerios to prečka za 4 točke na samem žitu (yaaass) �� .. Ogromno hvala za @metfood_nostrand_ave za ta vzorec .. #frostedflakespumpkinspice #frostedflakes #newceral #fatman #junkfood #foodreview #fitness #macros #cheatmeal #cheatsnack #snacks #candy #cake #iseesieats #exclusive #cereal #comingsoon #kellogs # f52grams #foodgasm #picoftheday #foodporn #nyats #foodofny #brooklyn #yasssbiach

Objava je objavila Markie_devo (@markie_devo)

Junk Food Mama, še en blogger, ki je dal novo žito za zajtrk poskus, je bil obseden. “Same Sweet delicious Frosted Flakes z dotikom bučnega začimb, ki ni prevladujoča, ampak tam v vsaki žlici, ki so se ponovno zavzela za zanimanje za bučno aromatizirano Vse”, so zapisali. V redu, zdaj potrebujemo te ASAP.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Ogromen kričaj na moje popke @metfood_nostrand_ave in @markie_devo, ki mi dajejo priložnost, da vzamem Kellogg’s Limited Edition Pumpkin Spice Frosted Flakes. Prvič, Frosted Flakes so ena izmed mojih najljubših žit. Drugič, jaz sem Anti Becky .. Anti Pumpkin Spice. Kako mi je to uspelo? Čudovito je! ������ Same Sweet delicious Frosted Flakes z dotikom bučne začimbe, ki ni prevelik, vendar tam v vsaki žlici. Ti so ponovno zanikali moje zanimanje za bučno aromatizirano Vse. Lahko spremenite moje ime v beckyfoodmom. Oprostite, ne morem vam ponuditi nobenih informacij o datumu izdaje in lokacijah. (njegovo poletje bi moralo biti zdaj vsak dan zdaj). To je bila zbirka vzorcev, ki je bila deljena z mano. Ko gre za policijske police – zaloge. Pumpkin Spice Frosted Flakes so ��. Hvala fantje! #metfood_nostrand_ave #kelloggs #kelloggsfrostedflakes #frostedflakes #pumpkinspice #becky #pumpkinspicefrostedflakes #limitededitionkelloggs #brooklyn #nostrandave #metfood #pumpkin #pumpkinseason #renewedfaithinpumpkin #cereal #tonythetiger #junkfoodmomlikesit #theyregreat

Objava, ki jo je poslal JunkFoodMom (@junkfoodmom)

Ne pozabite, da nikoli ne bo prišel čas, ko dosežemo najvišjo začimbno bučo, zato je lažje prenehati biti bucna hatra. Še nobena novica o točnem datumu izdaje, ampak beseda na ulici je, da bodo novi kosmiči tukaj konec avgusta, zato se pripravite na zalogo. Preverite nazaj za sladke posodobitve.

Sledite Delish na Instagramu.