sliko

Del Taco

V današnjem času smo videli veliko variant piva. Roomba pong, prosecco pong in celo Quidditch pong obstajajo, zaradi česar zabava zabava zabava ne glede na vašo pijačo ali pop kulturo preferences. Toda nič ni bilo čisto tako genialno, kot da bi vključevali našo drugo najljubšo tekočino.

Del Taco je prišel do sijajne priložnosti in ustvaril Queso Pong po tem, ko je na Facebooku vprašal: “Kdo ima naslednji?” postala virusna. V postu se pivo nadomesti z queso, in tortiljske čipke, ki so na voljo za kroglice za ping pong. Po več tisoč podobah in komentarjih je bilo prikazano, da so bili ljudje v igri, Del Taco se je odločil, da bo poskrbel, poskrbel za solo skodelice in ustvaril popolno pakiranje Queso Pong.

Paketi vključujejo pravilo stanja, skodelice Del Taco, zadostno količino zapolnjevanja 12 skodelic, vrečke čipov in nosilnega pakiranja. Obstaja ulov, čeprav – jim je na voljo za * zelo * omejen čas na eni srečni lokaciji: 11066 Santa Monica Blvd. v Los Angelesu, v bližini kampa UCLA. Dvajset srečnih igralcev lahko dobi brezplačen paket jutri, 10. novembra, z začetkom ob 8. uri.

Če niste na območju L.A, lahko definitivno kramp igro sami s hitrim Del Taco teči. Verižica Tex-Mex je avgusta uvedla queso blanco, približno istočasno kot Chipotle. Stran čipov in queso vas bo stala 1,29 dolarja, stran s samo queso pa je dolar.

POVEZANI VIDEO:


Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.