Salma Hayek ne želi piti gladkosti. Ironičen, ki prihaja od ženske, ki je pravkar začela z zbirko treh BIY pijač – mešanica sebe, to je – s trgovino s sedežem v New Yorku, Juice Generation. Ni ti ne morem pijte svoje pecivo, toda Hayek bi raje poskusil, da jih zmešate na obraz … brez šala. Sliši se kot nekaj, kar bi te gledala igralka, preden bi se izrezala iz kuhinjske omarice, ki je vpila: »Bila si punkana!«, Vendar je mrtev resna.

BLEND, BABY, BLEND: Waring Professional Bar Blender, 73 $; Amazon.com

sliko

Prispevek generacije sokov

Hayek že več let dela svoje dvojice, tako kot pijačo in masko za obraz, tako da jih napolni z dobro sestavinami, ki lahko delajo od znotraj ali zunaj. To je tradicija, ki se je prenesla iz njene babice, ki je na lastno kožo pomešala papajo in med in rekla Hayeku, najlažje pranje obraza je ovsena kaša in kamilični čaj. Lansko leto je Hayek prepričal ustanovitelja Juice Generation Eric Helms, da je idejo prinesel množicam – potem ko je drgnil hrano po vsem obrazu, očitno. Ni skupaj prvič, da sta skupaj sodelovala: ona in Helms sočasno ustvarili surovi sok Juice Generation v letu 2008. Hayek ni niti tujec za lepotilno industrijo. V letu 2011 je začela njeno kožo in linijo za ličenje, imenovano Nuance. Ampak njena nova BIY tekoča je bila prvič, ko je igralka združila dve strasti zunaj svoje kuhinje.

sliko

Prispevek generacije sokov

Linija, imenovana Beauty Blends, je del naročniške storitve Juice Generation. Vabljeni ste vnaprej deljene skodelice, polne zamrznjenih izdelkov, ki jih lahko vmešate v mešalnik z malo oreškovega mleka ali vode. Hayekov novi trio vključuje Aloe Greens (dobro za umirjanje in preprečevanje staranja), Papaya Avocado (vlaži in osveži polt) in Watermelon Hibiscus (protivnetni čudežni delavec). “Sama sem že več let uporabljala te recepte – večinoma doma, z mojo hčerko ali z masažami z mojo hčerko ali s pralnicami”, je dejala v sporočilu za javnost.

Bolj ko kupujete, tudi ceneje vsaka tekma pride. Torej, ko vam bo enkrat mesečno šest pakiranje teči 51 $ (kar znaša 9 $ na gladko), vsak mesec naročite 24 pijač (dostavljeno v dveh 12-pakiranjih), je 174 $ – to je 7,25 $ na gladko.

Sledite Delish na Instagramu.