20. California Veggie Pizza

sliko

California Pizza Kitchen

Broccolini ne spadajo na pico, vendar je tukaj. In za to je ta pica neprofitna.

19. Jamaican Jerk Pizza

sliko

California Pizza Kitchen

Res sem šel z velikimi upami, da ta pikantna sreča sladko za, vendar je vse, kar mi je zapustilo, želelo več. Naslednjič bi zahteval več lepljive sladke jamajčanske omake – in se podvojil na slanini.

18. Pica s sirom

sliko

Chelsea Lupkin

Pica sira je vedno tam za vas. Osnovna je in osnovna je, vendar na tem seznamu ne zasluži nobenega višjega. Vedno se boste vrnili na to pico, vendar to ne bo najbolje.

17. Pepperoni Pizza

sliko

California Pizza Kitchen

Enako velja za picerijo pepperoni. To je zanesljivo, zvesto, nikoli vas ne razbije – tako kot Tom Hanks v dobesedno vsakem filmu, ki ga je kdaj naredil. Vendar niste vedno pripravljeni Odženejo ali Forrest Gump.

16. Del Pizza

sliko

California Pizza Kitchen

Tukaj se veliko dogaja: začinjena italijanska klobasa, feferoni, gobe, rdeča čebula, zelena paprika, olive. Ko ima pica veliko drznih okusov, je težko pustiti samo eno sijaj.

15. Kozica Scampi Pizza

sliko

California Pizza Kitchen

Ožjožen sem si želel razvrstiti to višjo, vendar ne morem lagati: hotel sem še kozice! P.S. To sem poskusil na cvetovi cvetača, ki je tako hrustljava, da se ne bi niti zavedla, da je narejena z zelenjavo.

Limski česen kozice so odlična kombinacija sladkih, vendar svežih okusov, vendar mozz in Parmov sir je tako bogat, komaj lahko dokončate dve rezini pred iztekom.

14. Tajska piščančja pica

sliko

California Pizza Kitchen

To je bil priljubljen fan v neformalnem ankete v Instagramu, vendar se ne bi nujno strinjal. Enostavno rečeno: Arašidova omaka je malo peciva na pecu. Jaz sem za noro okuse in upogibanje pizza pravila, vendar je bilo to preveč iz moje cone udobja.

13. Margherita Pizza

sliko

California Pizza Kitchen

V tem svetu obstaja kup Margherita pizz in CPK naredi odlično. Lahko poskusite svežo mozzarello in baziliko – in sveže je resno pomembno, ko gre za pizzo Margherita.

12. Divja gobova pica

sliko

California Pizza Kitchen

Na tej pizzi so štiri gobice – obrita Cremini, Shiitake, Portobello in bela – in vsi zaslužijo zlate medalje. To boste zagotovo morali deliti, ker je precej prekleto bogat.

11. Gobova kaša Pepperoni

sliko

California Pizza Kitchen

To je prefinjena različica The Pizza Works: ni čebule, oljk ali paprike, da bi izločili okusne brsti. Včasih je preprostejša boljša.

10. Pečena Artičoka + Špinača

sliko

California Pizza Kitchen

Če imate radi špinačo in artičokovo dip, boste to nadlegovali, ker je na to pico dobesedno ploska. Samo zaupaj mi na to.

9. Havajska pica

sliko

California Pizza Kitchen

Preden vzamete telefon in ga vrnete skozi okno, me slišite. Kot nekdo, ki je živel na Havajih že osem let in nikoli nisem imel havajske pice, medtem ko živim tam, sem bil tudi skeptičen. Toda jablan je pršut pršut na to pico, narezan na tanke kot pršut, in je odlično ravnotežje v ananasu. Bila je slana in sladka, in ne obžalujem, da se vrnem v nekaj sekundah.

8. Pikantno piščančje piščančje meso

sliko

California Pizza Kitchen

Med adobo omako, cilantro, poblanos in praženo koruzo je nemogoče poimenovati najboljši del te pice. Ampak, če jaz moralo, to bi bila popolna tangy crema potapljaška omaka. Resno so me spraševali o ljubezni do rančev.

7. Pražena piščanec česna

sliko

California Pizza Kitchen

To pico boste dišali, preden pride do vaše mize, zahvaljujoč praženemu česnu. Ta pita okusi kot udobje na najboljši način; to je dobesedno kot pica, ki vam daje objem. Plus, nikoli ne morete narobe s karamelizirano čebulo.

6. Tostada Pizza

sliko

California Pizza Kitchen

Tostada pica je dobesedno izdelana za hrustljavo tanko skorjo CPK. TBH, tanka skorja je boljša od trdega taco lupine. Včasih so lahko divji okusni okusi zelo grozni, vendar pa so plasti fižola, sira, zelene solate in rančev toliko smisla. (Pro tip: vzemite dve rezini tostadne pice in jih prekrižite, potopite stran, nato potopite v salso. Ne boste razočarani.)

5. Sicilijanska pica

sliko

California Pizza Kitchen

Sicilijanska pica je vroča, hladnejša različica Pizzas kruhov in gob Pepperoni. Ima tri mesa, ki odlično delata: italijanska klobasa, začinjena šunka Capicola in salama. Na vrhu, ki je z mozzarello in parmezanom, plus začinjeno marinarno, in vi ste praktično na Siciliji.

4. Pet sira + sveža paradižnikova pica

sliko

California Pizza Kitchen

Vem, kaj razmišljate: zakaj je TF ta osnovna pica skoraj v prvem mestu? Povedal vam bom zakaj. Ker nimajo standardnih štirih, ampak petih sirov, ki delujejo v harmoniji. (Morda je to po tem, ko je bila poimenovana Peta Harmonija?) Če imate radi klasične sire pizze, morate v svoje življenje prinesti pet sira + svež paradižnik, STAT.

3. Originalna BBK piščančja pica

sliko

California Pizza Kitchen

Glej, pica, ki je začela vse za CPK: OG BBQ Chicken Pizza. Če ste kdaj stopili v CPK, veste o tej lepoti. To je nepričakovano, to je tangi, in to je ikonično kot heck. Nekateri morda rečejo, da je BBQ omaka, zaradi katere je tako odvisna, vendar izjavljam, da je dimljena gouda. Kolikokrat ste imeli gouda na pici? Obstaja razlog, da je bil od leta 1985 najljubši fan.

2. California Club Pizza

sliko

California Pizza Kitchen

Če bi Pizzerja Cheeseburger še vedno bila na meniju, bi bila številka številka 2 – vendar je prekinjena, in to je majo-topped ‘za je dostojno nadomestilo. Tako je: majoneza na pici je čudovita, morda celo boljša od rančnega ali modrega potapljaškega omaka. Ne poskušajte me na tem. Prekajena slanina, avokado, piščanec na žaru, arugula, paradižnik in majonez limone pa so to pico pravi dragulj.

1. Carne Asada Pizza

sliko

California Pizza Kitchen

Točka št. 1, precej nepričakovano, je Pizza Carne Asada. Nisem mogel predvideti, da bi bila to pica, za katero bi sanjal šest nocoj zapored, vendar je bilo. Marinirani zrezki so tako nežni, cilantro pesto in požarno praženi poblanos so svežji od vsega, kar ste postavili v obraz luknjo, in mozzarella in Monterey jack * chef’s poljub * popolnost. Kombinacija okusa je tako popolna in edinstvena, vsakič jo želite naročiti.