UPDATE: 15. junija 2017 ob 1.30 uri.

Vrnili so se!

Lansko leto je relativno sporna, a hvalevredno obsojena, odstranitev vseh barv med ponosnim mesecem ohranila Skittles v naslovih in brenčala na socialnih medijih. In namesto da bi se skrivala od nje, Skittles privlači pozornost, poroča Time.

Že drugo leto Wrigleyov zelo priljubljen sladkarij daje izjavo za Pride. Vreča z omejeno izdajo je popolnoma brezbarvna in zadnja stran v vreči se glasi: “Pri Pride je samo ena mavrica, zato smo se odrekli naši, da pokažemo podporo.”

Reakcije na to so mešane. Nekateri ljudje radi, kaj počne podjetje, in verjamejo, da je treba pozdraviti kakršno koli podporo – še posebej zdaj.

Toda nekateri ljudje s to potezo najdejo napako, kar kaže, da če se izjava resnično nanaša na vključitev, družba ne bi izbrala uporabe vseh belih. Vendar pa je razlog za belo verjeten, ker se deževniki naredijo z lomom bele svetlobe.

Mavrični Skittles so na voljo samo v Združenem kraljestvu in za omejen čas … zato nas lahko nekdo pošlje nekaj?

ORIGINALNI POST: 28. junij 2016 ob 5:18.

V Delishu smo nekakšni opsesivi Skittlesa. Med pretvarjanjem najljubših okusov v slushies in poskusom omejene izdaje rdeče, bele in modre bonbone, ne moremo dovolj dobiti.

Zdaj blagovna znamka počne nekaj zelo dotikanja. V čast Londonskem vikendu ponosa je Skittles odstranil mavrice iz vseh embalaž, poroča podjetje Fast.

sliko

Skittles

Kampanje je začelo odprto pismo na celotnem spletnem mestu, ki je potekalo v U.K. časopisih 24. junija, v katerem je izrazil, da družba ni hotela ukrasti nobene mavrične grompe od Googla. “Ker je samo ena mavrica zaslužiti biti središče pozornosti – tvoj.”

Oglejte si polno #onerainbow spot, ki uvaja novo slogan, poleg svoje pripravljenosti “podarite mavrico” “okus mavrice”: