Z količino sladkorja v številnih beljakovinskih palicah je pošteno povedati, da so nekateri v bistvu slavili sladkarije. Mars še bolj zamegljuje to črto s Protein By Mars, linijo belih sladkornih palic, ki vsebujejo beljakovine, vključno s Snickers, Mars, Milky Way in Bounty.

Barve očitno okusijo tako kot vaše najljubše sladkarije, vendar imajo dodan bonus od 18 do 19 gramov ali beljakovin in nekaj manj kot 200 kalorij na serviranje, kar je precej podobno kot pri večini drugih proteinskih palic.

Mars bar, ki je tradicionalno čokolada in karamel, ima mešanico beljakovin, ki je narejena z mlekom, sirotko in sojinimi beljakovinami. Bar Snickers uporablja podobno mešanico beljakovin, ki je mešana s klasičnimi arašidi in karameli, prevlečenimi v mlečni čokoladi.

BUY IT NOW: Mars Protein Bar 18-Pack, 47 $; Amazon

Oglejte si to objavo v Instagramu

Preobremenitev z beljakovinami ������ #protein #proteinbars #snickers #mars #milkyway #snickersprotein #marsprotein #milkywayprotein

Objava je delila Andrea Rollini (@rollini)

Oglejte si to objavo v Instagramu

# مارس_بروتين الجوكلت والشيك متوفرين حاليا في روزهل مارت. #marsprotein #mars #bodybuilding #protein

Post je delil Rosehill Mart روزهل مارت (@ rosehill_mart)

Palice so presenetljivo nizke tudi v sladkorju; ena služba Snickersove beline ima 9 gramov sladkorja, bar Bar ima 13 gramov. Primerjaj to z rednimi palicami, ki imajo 27 gramov in 21 gramov, in zagotovo bolje izbirate beljakovino, ko potrebujete čokolado.

Preden odideš v trgovino z živili, so ti mladički od zdaj naprej samo trdni v trgovinah U.K. Toda jih lahko najdete na Amazonki, halelujah. Čeprav uradni izdelek z blagovno znamko ne pošilja v Združene države, ima veliko drugih prodajalcev na seznamu vrstic.

Mars prav tako naredi sladkarije, kot so Twix in Tri mušketirji, zato upamo, da bodo vse najboljše sladkarije v kratkem dobile beljakovine (in prišli v Ameriko).

POVEZANI VIDEO:


h / t POPSUGAR

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.