Pristojnosti, ki se nahajajo na sedežu podjetja Pepsi, so v preteklosti sproščale nekaj zelo navdušujočih okusov, vključno s sokom z okusom torte, ki je bil sproščen na Japonskem. Torej, če smo vam povedali, da je družba brezalkoholnih pijač uvedla povsem nov, aromatiziran slan karamele, bi vas dejansko presenetili? Nisem mislil tako.

Božiček Cola z okusom torte je na voljo le za dopust na Japonskem, če pa bi raje zadovoljevali vaše sladkorne želje z desertno sode, za katero vam ni treba prečkati morja, bi morda zadostovala soljeni karamel Pepsi. Po besedah ​​podjetja Pepsi, slani but-sladek novi okus “združuje osvežujoč okus kolu z okusnim karamelnim zaključkom.”

In, seveda, ljudje že zvenijo o novem okusu na socialnih medijih.

Če želite biti pravični, je karamel v njej zelo lepa v svoji knjigi, tako da obstaja dobra priložnost, da je Salted Caramel Pepsi pravzaprav malo okusen. In čeprav je bilo nekaj uporabnikov, ki so izjavili, da pijača ne okusi “tako slabega”, dejstvo, da je pijača, ki je na desertu, kljub temu, da je Pepsi že naložen s sladkorjem, ne moremo pomagati, vendar še vedno malo skeptičen od tega. Še vedno pa je, da ste sodnik, in če vas zanima preizkus, lahko najdete okus na bencinskih črpalkah in trgovinah z živili po vsej državi.

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.