Na mestu Chipotle’s queso se je za Moe’s Southwest Grill zgodilo nekaj fantastičnega. Verižna sipka, ki je brez pomena označena kot tekoče belo zlato, je bila napeta proti Chipotle-ju – in to je zmagal vsakič. Zdi se, da se Moe’s poskuša še naprej voziti tako visok: Danes začnejo trije novi okusi queso.

sliko

Mohov jugozahodni žar

Poleg klasičnega Moe’s Famous Queso lahko zdaj naročite Chili Con Queso, z govejim govejem, svežim jalapeñosom in pico; Black Bean Queso, s črnim fižolom, koruznim pico in cilantro; in pikantno Queso, s svinjskimi karnitami, vročo omako Hard Rock ‘N’ Roll in svežim jalapeñosom. Trio je izdelan z isto tri sira. Če vam je težko izbrati, za kaj najprej poskusite, ima Moe tvoj hrbet.

sliko

Mohov jugozahodni žar

Veriga je ustvarila spletni kviz, tako da lahko najdete svoj Queso Bae. Ko boste kliknili, vas bodo vprašali o vašem naročilu Moe, vašem ljubezenskem jeziku in vaši idealni noči, romantičnem dopustu čez noč in Valentinovo darilo. Vsem odgovorite in zaključite se z enim od novih elementov menija. Toda že si vedel, da je sir tvoj soseda, prav?

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.