Od vseh Frappuccinos, ki kolesarijo v in iz trgovin Starbucks – Crystal Ball, S’mores, Cherry Mocha – obstajata dve glavni stojnici. Karamel in Mocha Frappuccinos sta že od 90. let prejšnjega stoletja na menijih in nikamor ne gredo. Toda od danes naprej lahko dobite bogatejšo, temnejšo različico obeh pijač, in za razliko od drugih sezonskih rotacij, so stalni dodatki v meniju.

Ultra Caramel in Triple Mocha Frappuccinos so danes obiskali trgovine, napolnili so jih s plastmi smetane, nove omake in dodatnim odmerkom kofeina. Obe pijači začneta s plastjo sladke hladne krepilne kreme. Pravkar dodano v meni Starbucks, bo šlag smetana izničila vsako možnost, da naslednjič, ko naročite pijačo, rečeš “ne bič”. To je narejeno z dejansko hladno pivo, in ima 15 mg kofeina v deležu, ki je na grande, glede na stavek predstavnik Starbucks. Skodelica kave ima približno 95 mg, zato se ne dvignete na kofein, ampak to je lep bonus. Ima tudi belo čokoladno moho in temne karamelne omake, ki so v njej vključene. Bodite opozorjeni, boste potrebovali celo skodelico.

sliko

Ljubezensko stanje Starbucksa

Nazaj na kavo: Oba nova Frapsa sta tudi kofeina in imata novo omako, da jih ločita od klasike. Temna karamela in temne omake iz morske omake se nad plastjo stelje na dnu in se pomešajo v pijače, ki so narejene s kavo. Okus se ne razlikuje veliko od klasičnih karamelnih in mokovih pijač, vendar je kremnejši (hi-smetana krema) in bogatejši.

sliko

Ljubezensko stanje Starbucksa

Nove pijače so zdaj na voljo v trgovinah, skupaj z novim veganom certificiranim ovsenim piškotkom Macadamia. Od 1. maja do 4. junija, v čast vojaške apreciacije mesec, lahko poskusite tudi slani krompir Chip Crusted piškoti. Gre za velikost hokejskega pakla, zato je nepotrebno povedati, da smo precej črpani.

Sledite Delish naprej Instagram.