Tukaj je nov način, kako povečati število Starbucksov zvez in vašo kreditno mejo: Starbucks je pravkar začela svojo prvo kreditno kartico v partnerstvu s Chaseom. Nova kartica je integrirana neposredno v program zvestobe Starbucks Rewards, zato lahko člani kartic zaslužijo Starbucks Stars ne samo v trgovinah Starbucks, ampak kjerkoli drugje, kjer je sprejeta Visa.

Kako deluje? Zaslužili boste tudi eno zvezdico za vsakih 4 $, ki jih boste porabili kjerkoli in do treh Stars za vsak $ 1, porabljenega pri Starbucksu. Ko se prijavite za kartico, boste zaslužili 250 zvezdic samo za povezavo z računom Starbucks, ki ga uporabljate v svoji aplikaciji, in če v prvih treh mesecih porabite 500 evrov, boste dobili še dodatnih 2.500 zvezdic.

Trenutno je 125 Stars mogoče unovčiti za eno brezplačno pijačo, hrano ali pijačo, pripravljeno za pitje, na sodelujočem Starbucksu, tako da lahko preprosto zložite na freebies za krmo odvisnosti od kave.

Evo, kako to Starbucks razbije:

sliko

Starbucks

Medtem ko je kartica na voljo z 49-letno pristojbino, bodo vsi novi člani novice prejeli takojšen status Gold na Starbucksu, kar pomeni, da boste samodejno prejemali nagrade za rojstni dan, dostop do naročila in plačila za mobilne naprave ter dvojezične dneve. Dobili boste tudi osem kuriranih nagrad za hrano ali pijačo. Nagrade, ki jih izberejo baristas, naložene v račun za nagrade skozi celo leto, samo zato, ker.

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.

Od: Cosmopolitan