V januarju so poročali, da se je Starbucks znebil slavnega programa Frappuccino Happy Hour, kjer so v določenem časovnem obdobju prodrli frapps. Stranke so ga imele rad, toda baristi so ga sovražili, Starbucks pa je dejal, da delajo na način, kako prenoviti svoj program veselih ur.

Zdaj je podjetje razkrilo, kako namerava storiti ravno to. V četrtek je Starbucks napovedal, da podaljšuje Happy Hour preko samo Frappuccinos-a, vendar bo na voljo samo strankam, ki prejmejo povabilo. In moraš hitro ukrepati, ker se to četrtek začne v trgovinah v Združenih državah in Kanadi.

Happy Hour bo zdaj vključevala naročila za druge pijače, kot so espresso in ledeni čaj. Ampak to morda ne bo vedno veljalo za vas. Če želite povabiti, se morate prijaviti prek mobilne aplikacije Starbucks. Potem vas bo Starbucks obvestil, ali pa vam poslali e-pošto, da vas obvestite o prihajajočih dogodkih Happy Hour ali dogodkih. Posli ne bodo prišli v rednih časovnih presledkih, zato naj bo vaš telefon blizu odkrivanja popustov. Očitno je še, da se bo število povabil za vsako Happy Hour pokazalo.

Najboljša novica? Happy Hour se podaljšuje čez preostanek leta, zato vam v enem tednu ni treba brati v trgovino, da bi dobili popust pri popravljanju kofeina. Najprej v četrtek, če ste dovolj srečni, da vas povabijo, je 50% popusta na katero koli espresso pijačo od 3.00. dokler se vaša lokalna trgovina ne zapre. Torej, če ste želeli preizkusiti super-kofeinirani Grande Iced Blonde Quad Caffe Americano, je zdaj vaša priložnost.

Sledite Delish na Instagramu.