Po preteklem poletju, ki se je pojavil v mavričnem mavričnem pijaču, in histerijo, ki je v začetku letošnjega leta omejevala edinobor Frappuccino, se zdi, da je Starbucks v polnem presenečenju in užitek, ki vsakih nekaj tednov sproža barvite pijače. Dan po končanem programu Cups of Kindness z Lady Gago, blagovna znamka prinaša pečatenje z dvema svežima na klasični Frapp: Berry Prickly Pear Frappuccino Creme in ananasa mango.

Prekleto Pear Frappuccino

Starbucks

Obe pijači imata vrsto slojevitega videza, ki je priljubljen pri sezonskih Frappah, najdenih v tujini (spomnite Summer Berry Panna Cotta enega iz Singapura?) In imate kremo manga, ne kot espresso bazo. Berry Prickly Hear se začne z dollopom jagodastega piščančjega sadnega pireja, ki je nadevana z mango kremo Frappuccino, nato prekrita z drugim slojem pire. Plodna hruška je sadje, ki prihaja iz nopalnega kaktusa. Ima okus melon-y, in daje pire, da je psihodelična magenta barva.

Mango Pineapple Frappuccino

Starbucks

Mango ananas Frappuccino Créme sledi istemu formatu, le z ananasovim sadnim pirejem, ki posipuje debelo plast mango créme Frapp. Razmislite o pijačah, kot so brezalkoholna peciva, v skladu z doslednostjo. Urejo se pri 260 kalorij po kosu, če jih naročite kot grande s polnomastnim mlekom, zaradi česar jih daleč od najmanj zdrave opcije Frappuccino – vendar pri 49 grama sladkorja za Prickly Pear in 50 gramov za Ananas Mango, so še vedno sladek ekvivalent padec dveh palic Snickers.

Oba Frappuccinos sta najprej ušli na Instagram in reddit, saj so baristi in oboževalci tehtali na pijačah. Zgodnji pregledi so bili mešani – kot privlačni, kot so, nekateri skrbi, to je dokaz, da je Starbucks le v njem za gram. “Sovražim, kako ima pireglav okusen okus,” je dejal redditor Reallifelivin. “Iskreno mislim, da se je Starbucks odrekel ustvarjanju novih dobrih okusnih pijač, le skrbi za izdelavo pijač, ki so estetsko prijetne, da jih pogledajo.”

Oglejte si to objavo v Instagramu

✨Novo opozorilo za pijačo ✨ Prickly hruška + ananas Mango Frappuccinos HELLO WEEKEND ���� ➖➖➖➖ Na voljo od torek, 6. 6. 17. 17. ����: @mindi_rogers ➖➖➖➖ #ClosetFatGirl #Starbucks #Frappuccinos #DrinkFamous #Cheers #SaturdayFunday #PricklyPear #Pineapple #Mango #Unlokt #StarbucksSaturday #Vanilla #Dranks

Objava, ki jo dodeli ������������ (@closetfatgirl)

Druge zgodnje ocene so bile bolj pozitivne, še posebej, če iščete pijačo, ki se bo počutila, kot da ste na počitnicah. Tudi, če ste na hitro pranju za kosilo, preden se vrnete nazaj v svojo kocko, Sweet Cubicle.

“[Mango Ananas ima] pravo količino sladkosti z odličnim okusom ananasa, ki se pojavi,” napisal bloger Starbucks Melody. “Všeč mi je tako okusom mango in ananasa, zato pijte tega, ki si sebe predstavlja na plaži, s pijačo, ki v njej potrebuje malo dežnika!”

Starbucks Prickly Pear Frappuccinos
Starbucks

Obe pijači sta na voljo v trgovinah, ki se začnejo danes, vendar le za omejen čas – ali dokler zaloge ne iztečejo. Če je ta pijača tako priljubljena kot enolončnica Frapp, bi to lahko pomenilo prej in ne kasneje.

Sledite Delish naprej Instagram.