Z naraščajočo priljubljenostjo Kombucha v zadnjem času je bilo samo vprašanje časa, preden je Starbucks nastopil na krovu. Evolution Fresh, ki je v lasti podjetja Starbucks, je pred kratkim predstavil šest okusov fermentiranega čaja.

sliko

Starbucks

Evolution Fresh Kombucha je na voljo na prodajnih mestih v sedmih večjih ameriških mestih: Bostonu, Chicagu, New Yorku, Los Angelesu, San Franciscu, San Diegu in Seattlu, po spletni strani Starbucksa.

Ne glede na to, ali ste v preteklosti že bili fan Kombuče, okusi vsekakor dobro osvežujejo. Tam je Ginger Lemon Honeycrisp, Mango Ananas, Ginger Zeleni, začinjeni zeleni, roza grenivke in kurkuma kurkuma iz kurkuma. Vzel bom grenivko grenivko, prosim! V skladu s spletno stranjo bodo pijače opremljene hladno stiskane sokove Evolution Fresh in se bodo prodajale v 15.2 steklenicah s tekočino.

Postopek Kombucha se začne s “skrbno izbranimi obrtnimi čaji”, ki se nato fermentirajo in seznani s sokovi Evolution Fresh, ugotavlja spletno mesto. Vsak od šestih okusov je certificiran USDA Organic, brez GSO, brez glutena in Kosher.

Če niste v enem od mest, v katerih se prodajajo ustekleničena Kombucha, ne brižite se. Starbucks pravi, da se jeseni in prihodnji pomladi načrtuje razširitev na dodatna mesta. Kombucha za vse!

sliko
Con Poulos

PREDNAROČITE ZDAJ Odlepite Cookbook, amazon.com