Do nedavnega so bile hišice za medenjake, ki so bile v živo, tiste, ki so bile pravljice in animirani božični filmi. V zadnjih nekaj letih, ki so bili pripravljeni z vedno večjo in boljšo iz leta v leto, je internet eksplodiral s plastičnimi rekreacijskimi pop-up v parkih in prevelikimi medeničnimi hišami, ki so bile dovolj velike za Fido – se usedi in spusti noge.

Letos se je Nemacolin Woodlands Resort odločil, da bi ga obrnil okoli 10 zarez. Skupaj z ekipo 11 slaščičarnih kuharjev je izvršni kuhar Scott Tennant zgradil pekovsko pivo z več kot 2.500 medeninastimi “opekami”, več kot 700 kilogramov mraza in 200 kilogramov sladkarij, vključno z brezpareli, vrv Nerds, sladkarije, kapljice dlesni in poprove mete.

sliko

Jonathan Boulton

Ne samo, da obstaja prostor za namestitev celotne družine, je tudi delovni kamin, božično drevo polne velikosti, okrašeno z vijoličasto marmelado, in mizo za dekoriranje sladkornih piškotkov. Seveda, potem ko smo slišali za to sladko čudenje, smo si morali to sami ogledati … in seveda vzemite izčrpno predstavitev, ki jo boste deležni z vami.

sliko

Jonathan Boulton

In tako, skupaj z mojim kolegom in ace-videograficom Jonathanom, sem daleč odšel v gozdnato in zelo podeželsko območje Farmington, PA-like Hansel in Gretel IRL. Dobro je, da na koncu ni bilo nobenih čarovnic, ki bi nas kuhale.

Sledite Delish naprej Instagram.