Panera kruhne kite so precej super. Dvostopenjski kruhovi za kruhne zvončke zvok še bolje.

Od 5. avgusta bo veriga testirala povsem nov koncept, ki vključuje eno hlebec (celotno hlebec!) In dve izrezki, ki so idealni za “delitev z vašim BFF, pomembnim drugim ali celo sodelavcem”, sporočilo za javnost.

Seveda, to ne pomeni, da sami ne morete jesti vse!

Stranke lahko napolnijo svoje krušne sklede z macom, sirah in juho combo. Ali pa, če je juha vaša stvar, jo napolnite z dvema južama. Nekateri Paneras bolj priljubljeni okusi vključujejo brokoli cheddar, pečen krompir in bistro francosko čebulo.

Dvojni kruhovi za kruh bodo trajali do 31. avgusta in – opozorilo – so na voljo samo v Philadelphiji. Kupci v mestu Brotherly Love lahko naročijo dvojno skodelico kruha z dostavo iz svojih lokalnih kavarn.

Panera rep pravi, da je vse, kar morate storiti pri oddaji spletnega naročila iz delivery.panerabread.com, “dodati brezalkoholno kruhovo hlebec v svoj voziček in dodajte v” posebni navodili “krompirjevo posodo.”

sliko

Panera

Če je začetek uspešen, predstavnik pojasnjuje, da se bo v prihodnosti pojavil “potencialni začetek v državi”.

Zdaj pa recimo hitro molitev do bogov Panere, da je to ulovljeno, zato se nam ni treba preseliti v Philadelphijo, da bi izpolnili želje po dvakratnem kruhu!