Trdili bi, da je problem s pisarno številka 1 zagotovo tat s hrano. Znano je, da si prevažate kosilo na kosilu, ukradete svoje prigrizke in celo pijete čaj. Medtem ko se je ena ženska odločila zamenjati steklenico kreme za pitje mleka, potem ko se je kolega pomagala, ne da bi ga spraševala, zdaj je enostavnejši način, da ujameš svoj lopov za hrano.

Zahvaljujoč varnostnemu podjetju ADT lahko namestite alarm, da zavihte držite na poljubnem majhnem elementu, ki ga želite. To pomeni, da je pisarniški hladilnik lahko še enkrat varen prostor. Evo, kako to deluje: Kadar nekdo pride v razdalji 50 cm (19 palcev) naprave, posname sliko in jo pošlje lastniku z elektronsko pošto, ki opozarja, da je njihova lastnina ogrožena.

Varnostna kamera deluje najbolje za stvari, shranjene v polici ali predalu, vendar se zdi, da je mobilni signal, ki ga naprava potrebuje za pošiljanje slik, izrezana, takoj ko zaprete vrata hladilnika. Torej, če vaš pisarniški hladilnik ima Wi-Fi, alarm verjetno ne bo deloval preveč. Vendar pa je videti, da je budilka, ki pripada nečemu kosilu, več kot dovolj za odvračanje vašega tatvina.

Sledite Delish na Instagramu.