Vrnitev nazaj posnetkov je redko prijetna doživetja, še posebej, če pijete alkoholno pijačo. S tem v mislih je bila ustvarjena čarobna steklenica, da je poceni pijač v nekaj, kar dejansko želite piti.

Bučka, ki prihaja v osebne in “hangout” velikosti (7 unč in 18 unč, v tem zaporedju), je iz nerjavečega jekla infused z elektromagnetnimi valovi na “zelo natančne ravni,” pravi Magic Flask VP Marketing Andrew Peters. Ko se polije alkohol z nizko vsebnostjo, “postane na molekularni ravni bolj čisto”. To pomeni, ne kot napačna degustacija.

sliko

Vineet Sawant

Bili smo skeptični, zato smo ga testirali in bili prijetno presenečeni nad rezultatom. V bučki bi morali pustiti alkohol 30 minut na uro, preden jo pijete. Po tem času so uredniki, ki so okusili alkohol, rekli, da so manj občutljivi – Peters pravi, da to najbolje deluje s pijačami, kot sta tekila in viski – in imela nekoliko manj kruto okus in manj opeklina. Ali je to učinek placeba ali dejanski izid jekla težko reči, vendar bomo še vedno vzeli boljšo pijačo.

sliko

Vineet Sawant

Dobra novica je, da je cenejša pijača, bolje deluje. “Če prelivate v steklenico bourbonov 100 dolarjev, je ta bourbon že preveč destiliran tako, da je veliko bolj čist”, pojasnjuje Peters. Ko začnete s steklenico za 10 dolarjev, je več prostora za izboljšave.

Peters in njegova ekipa so testirali bučko na trgu od lanskega julija; Oglejte si spletno stran Magic Flask za več informacij o tem, kdaj bo na voljo.

Sledite Delish naprej Instagram.