Pumpkin Spice Latte se je v torek, 5. septembra vrnila v Starbucks, in bili bi presenečeni, če v vašem viru Instagram še ni prikazal vsaj enega videza. Kljub temu, da je vrnitev pijače precej dobra kot znak, saj je vsak padec bliže, ne pozabimo, da je tehnično še vedno poletje. Torej, za vsakogar, ki še ni ravno pripravljen za pijačo vročo kavo, obstaja še ena (hladnejša) skrivna postavka Starbucksa, ki jo lahko izberete: Pumpkin Cheesecake Frappuccino. V skladu s Starbucks Secret Menu, je v bistvu najbližji boste dobili, da jedo sira v skodelici.

Ker je Pumpkin Cheesecake Frappuccino skrivni element menija (AKA pijača, ki jo lahko prilagodite, da dobite ta okus in ne dejansko postavko v meniju), je zelo verjetno, da vaša barista ne bo vedela, kako jo narediti, če jo zahtevate to ime. Namesto tega naročite osnovni Frappuccino in jo prilagodite vsem dodatkom, ki so potrebni. V tem primeru bi zaprosili za kremno čebulasto spice Frappuccino s črpalko sirupa Cinnamon Dolce, zajemom prahu vanilije in črpalko iz belega moka.

sliko

Danielle Jackson

Ali pa za lažjo različico lahko naročite vanilija Frappuccino z dvema črpalkama bučne omake, kot smo to storili.

Če ste navajeni za pitje rednih lattes, je ta pijača lahko preveč sladka za vaše okuse – tudi z različico vanilije. Vendar, če je Mocha, Java Chip ali White Chocolate Mocha Frapp vaš nakupni nalog, boste v celoti na krovu s to dekadentno pijačo. Pustili bova biti sodnik na tem.

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.