Odprite vrečko Doritos Blaze čipov, in vaši sinusi so vsi, razen očistiti. Vonj Doritosovega najnovejšega okusa je INTENSE. Ampak z obljubami o vreči, kot je “Okus, kot lizanje vulkana,” morajo nekako biti.

Črki Doritos Blaze bodo v trgovinah, ki se bodo začeli jutri, 4. januarja, in se pridružijo rdečemu Nacho Cheese in Blue Cool Ranchu kot osnovnemu okusu. Pridejo v temno vijoličasto vrečko (ki se zdi, da je nagnjena k drugim dvema okusoma), prikrita s plameni in termografskimi odtiski.

Okusno, nekateri so zamudili znamko. Kljub besednim izjavam, kot so “intenzivna izbruh okusa” in “pojačana ognjena vročina” na hrbtni strani vreč, noben od urednikov Delish, ki so okusili žetone, so ugotovili, da so vsi začinjeni.

sliko

Sam Netkin

Seznam sestavin za žetone vključuje prašek jalapeño in “začimbe” ter paradižnik, čebulo in česen. Medtem ko je vonj definitivno intenziven, je okus bolj sladek in začinjen kot začimba na ravni poprasti. Eden od urednikov je mislil, da je Spicy Nacho Doritos okusnejši. Osebno mi je gorelo grlo, toda dobesedno nihče drug ni mislil tako, zato moram biti šibek.

V sporočilu za javnost, Frito-Lay namiguje na bolj vroče okuse, da pridejo. “Medtem ko se nova platforma Doritos Blaze sprva začne z enim začinjenim okusom, bo Doritos v prihodnosti želel razširiti platformo.”

sliko

Sam Netkin

Doritos Blaze se bo prodajal v vrečkah za 9,75 unč za maloprodajno ceno 4,29 dolarja in torbice za 3 unčice za 1,69 dolarja. Na državnih policah se bodo začeli v četrtek.

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.