Wienermobile je lahko eden od vrste, vendar je daleč od samega sebe. Z leti se je Oscar Mayer ponovil na svojem slavnem avtomobilu v obliki vročega psa, ki je ustvaril celotno serijo vozil, ki bi Bruce Wayne zavzela. In to je znano kot – čakaj na to – WienerFleet.

Weinermobile Fleet

Oscar Meyer

To poletje je podjetje za vroče pse doseglo ulice z dvema novima dodatkoma: Wiener Cycle in Wiener Drone. Wiener Cycle je v bistvu trikolesni moped s prikolico za ogrevanje vročih pes. Zasnovan je tako, da stisne skozi ozke stranske ceste in druge preobremenjene mestne cone, ki so preveč pritrjeni, da se prilegajo v celoti razgaljenemu Wienermobileu, prinašajo pse prebivalcem,.

KUPI MINI WEINERMOBILE: Hot Wheels, $ 22, amazon.com.

Toda pravi glave – in, verjetno, glava – praska – je WienerDrone. Z buzzom gnezda na steroidih, drone ščepi po zraku in dovaja enega vročega psa tistim, ki to najbolj potrebujejo: stradajoči sunbathers in festivalski obiskovalci, ki se preprosto ne morejo ukvarjati s svojimi lokalnimi stojnicami za živila, -up pricetags ($ 6 za steklenico vode – je narejena iz angelskih solz ?!). Morda se zdi nenavadna, in gotovo, to je marketinški podvig, vendar je nekako smiselno. Zdaj lahko Oscar Mayer pogumno obišče plaže in gnezdene glasbene festivale na prostem, ne da bi morali hladiti.

Duo združuje dva obstoječa vozila – Wiener Mini, eleganten Mini Cooper, ki zasluži predstave v italijanskem Jobu; in WienerRover, ATV, ki lahko sprejme na katerem koli terenu (tudi najbolj nepremišljene kampiranje), letenje do 20 MPH, medtem ko vleče do osem hot dogov.

Vse, kar manjka, je WienerSubmarine in WienerSpaceship, Oscar Mayer pa vas lahko kadarkoli doseže precej kamorkoli. Ugibam, da lahko staršem naučiš nove trike.

Prenesi šaljivo app danes.

Sledite Delish naprej Instagram.