Nazadnje, dokončni dokaz, da Hello Kitty naredi nekaj kurca: ta komplet postane Spam – to spolzko, predobdelano meso v pločevinkah – v obrok, ki je skoraj preveč kawaii za kopanje v. Skoraj.

zdravo Kitty musubi

Jonathan Boulton

Prodano s strani podjetja Sanrio – HK je matična družba – komplet je opremljen z dvema kalupoma in pločevinami z nizko vsebnostjo natrija. Tako lahko naredite svoj lastni Hello Kitty v obliki Spam Musubi, podobnega prigrizka, ki je priljubljen na Havajih. Morda se zdi, da se ne odziva na prvem mestu, še posebej neželenim hlapcem, vendar slano meso daje rižu in morskim alg dimnim okusom, ki je presenetljivo neustavljiv.

zdravo Kitty musubi

Jonathan Boulton

Boste potrebovali posušene morske alge, rižev vinski kis in suši riž, ki jih lahko najdete v večini trgovin z živili v mednarodnem prehrambenem prehodu. Od tod je tako preprosto, kot kuhanje riža, ga pritiskate v obraz in obrazce obraza ter rezanje in žarjenje neželene pošte, dokler ni rahlo porjavel. Kot zaključni dotik obrišite morske alge – ali nori – da ustvarite pas, ki drži skupaj mišice, oči, nos in usta za Hello Kitty.

Za bonus točke, rezite korenček rezino v obliki premca. Ali pa uporabite malo več morskih alg. Tukaj ni nobenega sadnega kosila!

Sledite Delish naprej Instagram.