Ni enostavno priti skozi Costco, ne da bi zbrali vsaj štiri stvari, ki jih absolutno ne potrebujete. Kristin in Jen, dve ženski, ki sta za Mami, tako težka, razumejo.

Objavili so nakupovalni seznam Costco na njihovem Instagramu, ki je tako #realen boli. Napis se glasi: “Jutri je šel v Costco in samo poskušal obdržati resnično. Kar potrebujem v primerjavi s tem, kar dobim … O boy, kaj pa poznam?” Najboljši del so hashtags: # 3hourtour #wine #morewine #chickensalad #morechickensalad.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Jutri je šel v Costco in samo poskušal obdržati resnično. Kar potrebujem glede na to, kar dobim … oh fant. Kaj pa pozabljam? #imomsohard #costco #shopping #amedija # 3hourtour #wine #morewine #chickensalad #morechickensalad

Objava, ki jo je delila Kristin in Jen (@imomsohard)

Tri vrste vina na seznamu so popolnoma popolne, še posebej “Vino v škatli.” Vsi smo dobili “Big rit torba” neke vrste zelenjave, ki se ne uniči in “se obrne v zeleno vodo.” Linija chorizo ​​je pravzaprav govorila z mano. Kdo ni bil žrtev ahhhh-I-ljubezni-ta-vzorec-ampak-bo-jaz-vedno-dejansko-narediti-teh-stvari-ok-ok-da-jaz-bom-ugh-ne-jaz- ne bo razkrila??

Izkazalo se je, da imam več skupnih z mamili, kot sem si mislil. Ne jezim se, da lahko preskočim “magnum glave n ramena za mojo bae”, čeprav.

sliko
Con Poulos

PREDNAROČITE ZDAJ Odlepite Cookbook, amazon.ca