V zadnjih dveh letih, Lepi mali lažnjivci zvezda Sasha Pieterse se je spopadala z nenavadno količino komentarjev, ki so se na spletu nanašali na njeno težo. Samo 12, ko je začela PLL, njeno telo se je moralo spremeniti, hormonsko neravnovesje pa ji je privedlo do precejšnje količine teže proti koncu poteka razstave.

Pieterse je bila odprta o njenem boju s podobo telesa in njenemu zdravju pod nadzorom Instagrama in o tem javno govorila prvič Ples s zvezdami ta teden, s katerim trenutno sodeluje s partnerjem Glebom Savchenkom.

Čustveni Pieterse je Savchenku rekel, da je v zadnjih dveh letih pridobil okrog 70 kilogramov in za nekaj časa ni vedela, zakaj se je njeno telo spreminjalo.

“Nisem imel rešitve,” je rekla.

Da bi stvari poslabšale, je začela prejemati tone grubih komentarjev na socialne medije, ko so ljudje klicali maščobo in spraševali, ali je noseča.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Mojim neverjetnim in ljubečim navijačem, Besede ne morejo izraziti, kako sem presenečen nad teboj! Tako sem hvaležen za naklonjenost, ki jo imate za mene, Alison in Pretty Little Liars! Brez vas ne bi mogli storiti! Delam, kar ljubim vsak dan, zaradi tebe! Kot mnogi ste opazili, da je moje telo prineslo nekaj sprememb, hočem počistiti zrak in vam pojasniti. Pred hormonskim neravnovesjem se mi je zdelo, da mi je telo popolnoma zavrnilo. Zagotavljam vam, da sem zdrav in da sem vse na poti nazaj! Velika zahvala vsem, ki ste bili v mojem kotu! Živimo v takšni sodni duševni družbi, ki v isto kategorijo postavlja vse vrste pomanjkljivosti, vključno s pridobivanjem telesne mase. In za tiste, ki se borite za kakršnekoli zdravstvene težave, hormonsko neravnovesje in povečanje telesne mase, vas pozivam in spodbudite, da se z njimi ukvarjate v zdravem dvorcu. VAM in vaše zdravje so pomembne, ne pa kdor koli mnenja in predpostavke o vas. Pridobivanje zdravega zdravja ni samo delanje in jedenje prave (vendar izjemno pomembno), temveč tudi o okolju s tistimi, ki skrbijo za vas in želijo, da vas vidijo in uspejo postati najboljši. Obožujem vsakega od vas in vse vas držim v srcu! Xoxoxox Sasha

Post je delil Sasha Pieterse Sheaffer (@sashapieterse)

“Bilo je resno hudo, kako so se ljudje odzvali,” je pojasnil Pieterse. “Jezen ali jezen sem izgledal takole. To je bila ena od najtežjih stvari, ki sem jih kdajkoli preživel.”

Nedavno je pojasnila, da ji je bila diagnosticirana sindrom policističnih ovarijev, hormonska motnja, ki je povezana s povečanjem telesne mase, nepravilnimi obdobji in težavami pri izgubi teže. Na koncu je vedela, zakaj se je njena velikost tako drastično spremenila. Zdaj hoče prinesti zavest o motnji, ki pogosto ni diagnosticirana.

Vadba za predstavo je pomagala, da je začela izgubljati težo, in od začetka usposabljanja DWTS, Pieterse pravi, da je izgubila 15 kilogramov. Še pomembneje je, da se znova počuti. Za latinsko noč, je plesala na “Večina deklet,” navdihujoča pop pesem Hailee Steinfelda, ki je s Pieterseom odzvala za svoje telo pozitivno sporočilo.

Po predstavi je Pieterse povedal Erin Andrewsu: “Počutim se, kot da sem bil vedno srečna oseba, in sem bil tako blagoslovljen s čudovito družino in prijatelji, vendar sem se težko potrudil in se tako počutil kot jaz spet pomeni svet, iskreno. “

Z njo teče DWTS nadaljevanje in prihajajoči dogodek PLL spin-off na Freeform, Pieterse je preveč zaposlen, da bi se osredotočil na gripe vseeno.

Preverite Delishovo novo serijo, WTFood:

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.