Gotovo se lahko vsi strinjamo, da bodo palačniki Olive Gardena umrli – vendar so vredni poimenovati svoje otroke po. Zdi se, da tako misli en par.

Justin in Jordin Garton navidezno radi Olive Garden toliko, da sta se par odločila, da po svoji restavraciji verjetno imenujejo svojo hčerko, ki bo kmalu rojena. Justin je to sporočilo objavil prek Twitterja v nedeljo zvečer, tako da si je v slogu logotipa Olive Garden delil fotografijo majhne one z imenom »Olivia Garton«. Dodal je fotografijo: “Prvič del našega življenja smo ljubili z @olivegardenom, zdaj pa preživljamo preostanek našega življenja, ljubečega Olivio Garton,”

Glasni igralec pravi Hrana in vino da sta on in njegova žena hotel spoštovati svojo italijansko-ameriško dediščino z imenom hčerke. Par je na kratko štel za ime “Olive”, saj je “zasukal” Olive Garton “, vendar je izbral” Olivia “, da bi na bolj subtilen način pokazal svojo ljubezen do italijanske testenine.

“Otroci so lahko kruti, če veste, kaj mislim, in Olivia je z njenim srednjim imenom nekoliko bolj izboljšala jezik: Michelle”, je dejal Garton.

Oljčni vrt ni potreboval dolgo, da bi ujeli vetrove novic. Uradni Twitter-ovi restavraciji je prišel do Gartona in pokazal, da je bila odločitev Gartonsa precej pod vplivom.

Po navedbah Rafinerija 29, Oljčni vrt je bil tako srečen z izbiro imena, da je restavracija ponujala Baby Olivia “zgodnji rojstni dan.” Upamo, da je darilo pasta.

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.