Življenje v skritem prostoru je grobo. Postelja je v bistvu v kuhinji in stropih zgrajena za vilinke. Obstaja tudi možnost, da se bo majhen nasprotni prostor poleg vašega enega gorilnika vedno ujemal z vsemi napravami, ki so bile potrebne, da bi zbrali zajtrk z vsemi zvezdicami. In vsakdo pozna najboljši del zbujanja je zajtrk. Nostalgija, vendar razume vaše težave v majhnih stanovanjih – in potrebujejo slanino – tako da so ustvarili poster za zajtrk Aparat za kavo, da naredite vse, kar potrebujete za začetek svojega dneva, v eni kompaktni napravi.

KUPI ZDAJ Zajtrk postaje Maker, 53,99 $; wayfair.com

sliko

Vineet Sawant

Na dnu postaje za zajtrk je na voljo kavni avtomat (ki lahko pripravi štiri skodelice) in majhno pečico, ki znova napolni zadnjo nočno pico za zajtrk ali naredi nekaj bolj tradicionalnega, kot je toast. Gorski vrh je ne-paličica za kuhanje jajc po vaši želji, klobase ali slanine, in komplet je opremljen s steklenim pokrovčkom za obilen čar.

sliko

Vineet Sawant

Dovolj zabava, lahko vse te stvari naredite hkrati – kar je velik plus za tiste, ki se spustijo iz postelje na zadnji možni sekundi.

Plus, stroj daje zastarelo videz, zato je morda edini pripomoček, ki se prilega vašemu malemu prostoru, lahko v tem slogu končno oblikujete delux zajtrk. In medtem, ko boste uživali, je edina stvar, ki vam jo bo pustila, da ugotovite, kako premagati svojo čudno klaustrofobijo.

Sledite Delish na Instagramu.