Dobra novica za ljubitelje avokada: ne boste se morali odpeljati v Brooklyn, da boste doživeli prvo večerno mesto v vsej državi. Ustanovitelj Avocaderia Alessandro Biggi, ki je lansko leto odprl svojo Brooklyn post, se je pojavil Shark Tank ta teden in morski psi so všeč, kar so videli.

Biggi je prinesel dve vrsti avokadastega toasta, gladkost manga in veganska čokoladna pena za poskus morskih psov. Vse jedi prihajajo iz menija Avocaderia, ki ima različne toast, sklede, pecivo in sladice, ki vsebujejo vse priljubljeno zeleno sadje.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Preprosto hvala. Vaša podpora in ljubezen po oddajanju epizode @sharktankabc je neverjetna. Naše poslanstvo je ustvariti srečnejši in bolj zdrav način življenja in neverjetno je, da vidite, koliko vas je Avo Lovers že del tega gibanja … in to je šele začetek ��������. P.s. ta slika je od našega otvoritvenega dne z @ eatingnyc. #avocaderia #avocado #avocados #healthy #happy #sharktank #shark #abc #tv #show #thankful #happy #avo #avolove #newyork #newyorkcity #brooklyn

Objava, ki jo je dala Avocaderia �� (@avocaderia)

Z posodami je upal, da bo morske pse prepričal, da bo v svoje poslovanje vložil 300.000 dolarjev, zato se bo lahko razširil izven New Yorka v druga zdravstvena zavestna mesta, kot so Los Angeles, San Diego in Miami. Cilj je v naslednjih petih letih odpreti še 20 lokacij, je povedal sodnikom, odkar je odprla prodajalce 50 prošenj za franšizo.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Hej Avo Ljubitelji preverite našo novo spletno stran – avocaderia.com – let’s Guac’n’roll ����. . . . . #avocado #healthy #tasty #goodfood #industrycity #smashedinNYC #avocaderia #avocadotoast #newforkcity #foodie

Objava, ki jo je dala Avocaderia �� (@avocaderia)

Medtem ko je gost morski pes Rohan Oza minil, sta Mark Cuban in Barbara Corcoran vložila 200.000 dolarjev za 10-odstotni delež v družbi. Izgleda, da bo Biggi leta 2018 postal resnično zaposlen!

FYI, da bi proslavili zmago, Avocaderino spletno trgovino, ki strankam omogoča, da 15 odstotkov od svoje avo swag z oznako “SHARK”. Veš, če potrebuješ majico z avokadom, vezanimi na to.

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.