Še en dan, drugi sladica, ki omogoča letno Pass Disney World zvok kot zelo razumno naložbo. Če se znajdete na najsrečnejšem kraju na zemlji, kmalu se odpravite v Arielov Grotto za to zelo trendovsko, zelo fotografsko dostojno krofko.

Popolnoma poimenovana Mermaid Donut je narejena iz kvasa kruha (kot je vrsta, ki jo dobite pri Krispy Kremeju), ki je na vrhu z pastelno vijoličnimi zaledenitvami, bleščečimi vijoličnimi škropilnicami in belimi čokoladnimi zakladi. Najpomembnejši omenjeni zakladi: rep iz zelenega koreninca, ki izvira iz centra krofov.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Morska krofi bodo kmalu na voljo na tržnici Prince Eric’s Village v Fantasylandu Magic Kingdom. Kot tudi na novo predstavljeni okusni zamrznjeni kokosi ali limone iz tržnice Prince Eric’s Village! Oglejte si vse prefinjene jedi na #disneyfoodblog #disneyfood #mermaiddonut #disneyfantasyland #disneyworld

Objava, ki jo dodeli ✨ | Lily & Amanda | ✨ (@disney_wife_happy_life) on

Te precej vijolične krofe lahko najdete v Fantasylandu Magic Kingdom, natančneje na Arieljevem grottu območju parka, kjer si lahko fotografirate s samim Arielom. Pojdite na tržnico Prince Eric’s Village čez Mala morska deklica vozi, da pobereš enega! Kot je razvidno iz Disneyja, ga držite pred gradom za polni učinek.


sliko
Con Poulos

PREDNAROČITE ZDAJ Delish Cookbook, indiebound.org