Nekje ob poti se je rodila ideja o očetu Bod, ves dan pa se veselijo fantje frat. Pravilno opredeljen kot “lepo ravnotežje med pivskim črevesjem in pripravljanjem”, bo ta bod kmalu na razpolago s krajšim delovnim časom za vsakogar, ki želi lupiniti 30 dolarjev na kosmičastem paketu fannyja. Veš, kot en.

Ta neumni (in rahlo vznemirljiv) izum, imenovan “The DadBag”, je bil ustvarjen 27-letni umetniški oblikovalec iz Anglije Albert Pukies. Povedal je London Metro, “DadBag sem naredil zato, ker sem obupana, da imam očka, vendar sem tudi zelo zaskrbljen zaradi zdravstvenih tveganj, povezanih z njim.”

Oglejte si to objavo v Instagramu

#dadbag

Objava, ki jo je dala Dadbag – The Original (@thedadbag)

Čeprav je bila pripomba verjetno v šalah, kdo ve, morda so tam zunaj, ki želijo začasno očka bod, ki ne prihaja od udarcev nazaj kril. Vse je mogoče v letu 2017. Vreča se prilega vašemu pasu, pri tem pa se zdi, da je dlak v trebuhu visi in ima zadrgo. Pukies je povedal HuffPostu, da predvideva, da ga bodo stranke izpolnjevale z očetnimi predmeti – pivo, medicina, sendvič, sončna očala.

Medtem ko fanny paket še ni na voljo za prodajo, Pukies pravi, da išče proizvajalce in razmišlja o ustvarjanju Kickstarterja za projekt. Ima šest različic, tako da je vključen v različne wannabe-očete.

sliko

Dadbag

Ima tudi spletno stran in Instagram, ki je že zbranih skoraj 10.000 spremljevalcev. TBD o tem, ali ljudje resnično želijo vrečo, toda v vsakem primeru, zdaj vemo, da je fanny paket imenovan “bum vrečko” čez ribnik, tako da celotno delo A + na delu Pukies.

[h / t Danes]

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.