Netflix je navdušencem omogočil prvi pogled na tretjo sezono Stranske stvari s posnetkom, ki prikazuje notranjost novega neon litega nakupovalnega centra v izmišljenem mestu Hawkins, Indiana. Promo je pravzaprav usmerjen v pravi 80-letni oglas tudi za Starcourt Mall, navijači pa so prepuščeni vprašanju, KAKO TO POMEMBNO??

Promo napoveduje, da bo Hawkin’s “naredil še en korak v prihodnost”, vendar se o glavnem nastopu predstave ne razkrije nobenih drugih podrobnosti. Znamke blagovnih znamk, ki so eksplozije iz preteklosti: Waldenbrooks, Sam Goody in Gap, so vse prikazane tudi v dražljivki.

sliko

Netflix

Nazadnje vidimo Steve Harrington a.k.a. Joe Keery, ki dela v Starcourt Food Court v trgovini za sladoled pod imenom Scoops Ahoy. Videl je poleg novega lika, imenovanega Robin, ki ga je igrala Maya Hawke, tako v majhnem mornarskem obleku.

Ni dvoma, da so bili ti centri pravzaprav veliki vozlišči za najstnike iz predmestij, ki so se v 80-ih držali. Le čas bo povedal, kaj se bo zgodilo tam v tretji sezoni znanstvene drame za Mike, Will, Dusty, Lucas in preostalo tolpa. Je že naslednje poletje?

PREDNAROČITE ZDAJ Delish Cookbook, indiebound.org