• Taco Bell je najavil odprtje novih 1000 restavracij v ZDA do leta 2022.
 • 125 novih lokacij prihaja v New York City.
 • 300 bo Urban In-Line ali Cantina format.

  Taco Bell dobi preobrazbo, in to priložnost obeležuje s celo vrsto novih trgovin. Pred koncem leta 2018 bo v Združenih državah še 100 restavracij, do leta 2022 pa bo še 1000. Skoraj tretjina teh je Urban In-Line ali Cantina – kar pomeni, da lahko dobite svoj pijač, medtem ko jeste vaš Nacho Fries. Tukaj je nizko navzdol na veliki objavi Taco Bella.

  Kaj so videti

  Če še niste bili v eni od novih Taco Bellovih novih trgovin, jih morda ne boste prepoznali na prvi pogled. Urban In-Line in Cantina lokacije gredo v “zelo oddaljenih območij,” aka zaposlen mestnih centrov v mestih, kot so New York in Chicago. Večina jih nima pogonskih poti in so pogosto manjše od lokacij predmestja. V notranjosti imajo odprto kuhinjo, lokalno umetniško delo, sodobnejši dizajn in prodajalne za polnjenje telefona. Meniji vključujejo možnosti tapas-style hrane, na lokacijah Cantina, pivo, vino, sangrijo in alkoholne Zamrznitve.

  sliko

  Dave Kotinsky / Taco Bell

  Kje gredo

  V New Yorku se bodo kmalu končali dnevi trekinga po mestu za quesadillo: letos se bodo odprli tri Cantinas (Midtown in Chelsea), v naslednjih petih letih pa bo v naslednjih petih letih odprtih še 125 restavracij. Nove kantine bodo letos tudi v Brooklynu, Chicagu, Hollywoodu in Madisonu, WI. T.Bell širi svojo mednarodno prisotnost; trenutno je 500 restavracij izven ZDA, s ciljem doseči 1.000 do 2022. Več chalupas za vsakogar!

  sliko

  Odprtje Manhattan Taco Bell se bo odprlo na 224. 7. Ave.
  Taco Bell


  sliko
  Con Poulos

  PREDNAROČITE ZDAJ Odlepite Cookbook, amazon.com