Taco Bell ni nič drugega kot nepričakovane prehrambene mešanice Stonerjevih največjih fantazijskih proporcij (Doritos Locos Tacos, Crunchwrap Supreme, Naked Egg Tacos, samo da navedemo nekaj). To poletje, čeprav je blagovna znamka z eno od vaših najljubših otroških bonbonov: Pop Rocks.

Veriga je postala naslovi po vsej državi, ko so novice razkrile, da je v Kaliforniji testiralo pikantno kremo, ki se je začelo s piškoti, vendar to ni edina jed, ki je dobila zdravljenje s keksi. Konec meseca bo T-Bell uvedel Strawberry Poppin ‘Candy Freezes – jagodičasto sulico, ki se preplavi s kristali iz jagod. Sladka pijača bo 31. avgusta nastopila v sodelovanju s trgovinami po vsej državi.

Taco Bell Pop Rocks Slushy

Taco Bell

V decembru je blagovna znamka testirala gorsko roso Baja Blast, ki je v njej zmečkala sladkarije. YouTubers in duševni navijači Taco Bell so se zbrali na območju, da bi ga preizkusili sami. “Jaz že slišim snap, crackle, pop iz dejanskih Pop Rockov na notranji strani tega zdaj,” je dejal YouTuber Peep This Out v tem pregledu pijače. “To je res kul novost, in seveda, to je ta neverjeten okus, ki ga imate radi od Taco Bell’s Baja Blast, samo v zamrznjeni obliki.”

Taco Bell Pop Rocks Slushy

Taco Bell

Kdorkoli, ki je kdaj presenetil nad urbano legendo o mešanju Pop Rocks in Coke, lahko živi nevarno – čeprav ne preveč nevarno – s tem zdravljenjem.

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.