To se mora zgoditi: imaš prijatelje, vino teče, in preden ga spoznaš, nekdo kaplja, razlije ali kako drugače trči čez kozarec, pri čemer ti ostane z enim manj vinom v svojem vrtenju. Medtem ko nekateri lahko rečemo, da je znak dobre stranke, je tudi grdo in nadležno, da se očisti, ne glede na to, kako ljubite svoje prijatelje. Vstopi, neprekinjena vinska kozarca.

Amazon prodaja štirikratni paket Essential Health Unlimited, ki je namenjen uporabi med kampiranjem, piknikom ali bazenom. Toda očitno delajo prav tako dobro v zaprtih prostorih, ko imate nekoga neroden.

Prozorni komplet je narejen iz plastike BPA Tritan, tako da izgledajo tako kot normalno steklo brez stekla, vendar se po padcu ne razbije. Zdaj je štirinajst nabor skoraj 25 odstotkov off, kar pomeni, da jih lahko dobite za 19 evrov namesto običajnih 25 evrov.

Obstaja samo en pregled na Amazon, vendar je pozitivno – “Ljubezen ljubezen ljubi te kozarce!”, Napisal je kupec Kindle. “Pijemo veliko vina in smo skozi veliko očal in to so najboljše!”

sliko

Amazonka

sliko
Con Poulos

PREDNAROČITE ZDAJ Delish Cookbook, booksamillion.com